Palatul Copiilor, la vârsta de… 60 de ani

Palatul Copiilor din Târgu Jiu îşi va deschide porţile pentru peste 4.000 de copii. Festivitatea, care va avea loc la vineri la Amfiteatrul din centrul oraşului, îi va reuni pe foştii profesori ai instituţiei şi pe inspectorii care au activitat cu zeci de ani în urmă întrucât Palatul Copiilor din Târgu Jiu va aniversa împlinirea a 60 de ani de la înfiinţare. Toţi vor primi medalii şi diplome de excelenţă pentru munca depusă în sprijinul a zeci de generaţii de copii.

Palatul Copiilor din Târgu Jiu îşi va deschide porţile pentru peste 4000 de copii. Cursurile vor începe de săptămâna viitoare, însă deschiderea oficială va avea loc vineri, pe scena amfiteatrului din centrul municipiului. Începând cu orele 17.00, copiii împreună cu părinţii lor sunt aşteptaţi la un spectacol de muzică uşoară, muzică populară, muzică folk, dansuri moderne şi gimnastică aerobică. Întrucât instituţia va aniversa împlinirea a 60 de la înfiinţare, la festivitate au fost invitaţi şi foştii profesori şi inspectorii care şi-au adus contribuţia la educarea a generaţii întregi de copii. „Vineri, la amfiteatrul din centrul oraşului vom aniversa împlinirea a 60 de ani de existenţă a Palatului Copiilor şi deschide oficial anul şcolar 2013/2014. La festivitate vor fi invitaţi foştii profesori, foştii directori care au ieşit la pensie, inspectorii generali, adjuncţi şi cei cu munca educativă pe care i-a avut Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj de-a lungul timpului, preşedintele Consiliului Judeţean, prefectul judeţului şi primarul muncipiului Târgu Jiu. Toţi vor fi primi medalii şi diplome de excelenţă pentru munca depusă în cadrul sau în sprijinul instituţiei”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Cercuri cu peste 300 de copii înscrişi   

Deşi perioada de înscriere la Palatul Copiilor Târgu Jiu nu s-a încheiat profesorii de la mai multe cercuri au sistat primirea dosarelor întrucât nu mai pot face faţă solicitărilor. „N-am încheiat perioada de înscrieri, însă la mai multe cercuri s-a depăşit foarte mult numărul de locuri. Sunt cercuri unde s-au înscris peste 300 de copii în condiţiile în care norma este de 90. În această situaţie se află cercurile de Cultură şi Civilizaţie Engleză, Dans modern şi Gimnastică aerobică. Cred că profesorii respectivi vor face o selecţie întrucât nu se va putea lucra cu un număr atât de mare de copii”, a mai precizat Pompiliu Ciolacu.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: