Pancu, supărat că nu a primit penalti cu Pandurii: „Îl vedeai de pe lună”

Pandurii Târgu Jiu a pierdut din nou la scor şi în deplasarea de la Rapid. Echipa lui Daniel Pancu s-a impus clar, scor 4-0, dar antrenorul giuleştenilor a fost supărat la final pentru că echipa sa nu a primit un penalti, la scorul de 1-0, acuzând că este o practică a arbitrilor la toate meciurile Rapidului.

Rapid s-a impus clar, în Regie, în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat cu 4-0, în etapa a 18-a a Ligii 2. Giuleştenii au fost echipa în formă, veneau după un scor de 5-1 administrat liderului CS Mioveni şi au încheiat săptămâna foarte bine, cu nouă goluri marcare şi doar unul primit.

Fiind ultima clasată, şi la problemele pe care le are, echipa din Târgu Jiu nici nu putea emite mari pretenţii, încasând nouă goluri în doar o săptămână. Pandurii a fost în Regie victimă sigură, deşi jocul de până la pauză nu anunţa deloc scorul de la final.

Cătălin Hlistei a deschis scorul încă din minutul 8, iar descătuşarea a venit în partea secundă. Marian Drăghiceanu (66), din nou Cătălin Hlistei (69) şi Brighton Labeau (72) au înscris în poarta lui Mihai Cotolan, care şi-a salvat totuşi echipa în alte câteva rânduri de la primirea altor goluri.

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, şi-a explicat în mare parte reacţia nervoasă pe care a avut-o în minutul 45, când a şi primit cartonaş galben, după ce a contestat decizia arbitrului de a nu da penalty la o împingere în careu asupra lui Sefer. Acesta nu vrea să creadă că arbitrii au directive împotriva Rapidului, despre joc şi rezultat, Pancu spunând  că a fost o formalitate. „Am fost foarte nervos la pauză, pentru că e o presiune mare, şi pe mine, şi pe jucători, şi pe conducători. Nu mai spun de reacţia mea de la acel penalty pe care îl vedeai de pe lună. Nu a fost pentru meciul de azi, pentru că era clar că era doar un antrenament, o formalitate. S-a mai văzut în istoria Rapidului şi astfel de momente, să ratezi 20 de ocazii şi să se termine 0-0 sau 1-1. E o situaţie generală, din urmă, pentru că eu tac şi nu comentez arbitrajele, dar, în 19 meciuri oficiale, 16 de campionat şi trei de Cupa României, niciun antrenor de la echipa adversă nu a plecat nemulţumit de arbitraj. Deci, nu ştiu, mi-e greu să cred că e o direcţie. Nici nu vreau penalty, că dacă bate vântul şi cade cineva în careu să primească penalty Rapid. Nu, nu vreau asta. Dar sunt lucruri evidente pe care ar trebui să le prezentăm”, a spus Daniel Pancu la finalul jocului cu Pandurii.

Gorjenii au ajuns la 39 de goluri primite cu cele patru încasate de la Rapid şi sunt depăşiţi la acest capitol doar de Sportul Snagov cu care par să se întreacă.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: