Naționala lui Rădoi a urcat pe locul I în clasament. Mihăilă, eroul meciului!

România U21 s-a impus în fața Finlandei U21, în preliminariile EURO 2021, cu scorul de 4-1, după o partidă de senzație făcută de către jucătorul de 19  ani al Craiovei, Valentin Mihăilă.

Naţionala de tineret a României a învins Finlanda, scor 4-1, în preliminariile CE 2021. Valentin Mihăilă a fost omul meciului, marcând de patru ori. În următoarea partidă, România va juca, marţi, cu Irlanda de Nord. „Am marcat la poarta de la peluză, am dat două goluri acum. Și în Cupă, și în campionat. Vreau să-i dedic victoria lui Rațiu, care a avut un eveniment nefericit în familie, dar a reușit să joace cu ambiție, și eu am avut un eveniment de acest gen acum câteva luni, de fiecare dată, mă rog pentru familia mea și cei apropiați”, a spus Mihăilă după meciul România – Finlanda, 4-1.

Juniorul Craiovei s-a arătat surprins că antrenorul oltenilor, Victor Pițurcă, a asistat la partida de la Voluntari: „A fost la meci? Mă bucur că a plecat fericit. Importante sunt cele trei puncte. Irlandei i-am dat trei, sper să o facem din nou și chiar am vorbit cut tata și cu Mirel Rădoi înainte de meci și spuneam că vrem să câștigăm la trei goluri diferență”.

Puștiul de 19 ani a vorbit și despre idolul său, Alex Mitriță: „Sper ca și naționala să câștige cu un scor la fel de mare și să marcheze două goluri Mitriță. A fost și e un idol pentru mine, îi ador stilul de joc, i-am cerut și când era la Craiova tricoul și i-am spus să-mi aducă și din America, cu autograf”.

CLASAMENT  ACTUALIZAT

1. România        4       3       0       1       9

2. Danemarca    3       3       0       0       9

3. Finlanda         5       2       1       2       7

4. Ucraina 3       1       0       2       3

5. Irlanda de Nord       4       0       2       2       2

6. Malta    3       0       1       2       1

Vizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: