ACS Viitorul, doar egal cu Csikszereda la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a reuşit victoria nici la cea de-a două prezenţă pe stadionul Municipal. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ a luat totuşi un punct din confruntarea cu Csikszereda, o formaţie bine organizată, deşi se afla la retrogradare înaintea jocului de la Târgu Jiu.

Oaspeţii de la Miercurea Ciuc s-au dovedit a fi o formaţie foarte bine organizată, din toate punctele de vedere, dar mai ales pe teren, unde nu au permis atacanţilor celor de la Viitorul să se apropie prea mult de poartă. Ciucanii au venit şi cu o echipă de televiziune care a transmis meciul în direct pentru suporterii din Miercurea Ciuc, cu comentariu în limba maghiară.

Gazdele de la ACS Viitorul nu au reuşit victoria pe Municipal nici la cea de-a doua prezenţă pe acest stadion, după ce au pierdut meciul de debut, cu Dunărea Călăraşi. ACS Viitorul a început jocul bine şi, chiar în minutul 1, când fundaşul Csonka a greşit grav, Astafei a recuperat, a pătruns în careu şi, singur cu portarul, a şutat pe lângă bara din stânga portarului.

Au urmat apoi o serie de ratări ale oaspeţilor prin Magyari, Hodgyai, Veres şi Majzic, dar nici unul dintre ei nu a reuşit să deschidă scorul. În minutul 23 gazdele au punctat prin Vasile Pop, care a deschis scorul cu un şut de la 20 de metri, la firul ierbii. A urmat apoi din nou o dominare a oaspeţilor, echipă care îl are în staff pe fostul portar de la Pandurii, Tibi Lung. După pauză, oaspeţii au reuşit egalarea pe fondul dominării care a continuat şi după revenirea de la vestiare.

În minutul 54 Romaric Logon a pătruns în careu de pe partea dreaptă şi, din 8 metri, a şutat destul de slab, dar mingea a trecut printre picioarele lui Iulian Anca-Trip. De remarcat că ultimele şapte meciuri ale echipei din Miercurea Ciuc s-au încheiat toate cu scorul de 1-0, ciucanii înregistrând patru victorii şi trei înfrângeri cu acest scor.

Puţin peste 150 de spectatori au venit la meciul echipei ACS Viitorul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, o parte dintre aceştia fiind copii de la turneul de handbal de la Sala Sporturilor.

După meci, echipa lui Cristian Lupuţ a plecat din nou spre Oradea pentru a pregăti, la Sânmartin, meciul din etapa viitoare cu Ripensia Timişoara.  

Vizualizări: 1,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: