Răzvan Burleanu: În trei săptămâni știm selecționerul

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat, după eșecul României cu Suedia, scor 0-2 că se va lua o decizie în privinţa selecţionerului în următoarele trei săptămâni. „Tricolorii” au ratat calificarea la EURO 2020 direct din grupa preliminară, dar mai au o șansă la barajul de la Liga Națiunilor.


Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, consideră  că România mai are o şansă de calificare din Liga naţiunilor. Acesta a precizat că va avea o discuţie cu Cosmin Contra şi va lua o decizie în privinţa selecţionerului în următoarele săptămâni. „Mai avem șansa prin Liga Națiunilor. Jucătorii erau dărâmați, dezamăgiți. O decizie în ceea ce privește selecționerul va fi luată în 3 săptămâni. Vom avea o întâlnire de Comisie Tehnică. Contractul expiră după finalizarea campaniei. Vom avea o discuție cu Cosmin Contra chiar acum în Spania. Pot să vă spun că niciun reprezentant al FRF n-a vorbit cu vreun antrenor. V-aș ruga să ne permiteți să avem o discuție cu Cosmin Contra”, a declarat Burleanu, care a sesizat și ce i-a lipsit României în meciul de vineri seară: „Cred că ceea ce ne-a lipsit cel mai mult aseară a fost lipsa de curaj, fiindcă dorință au avut jucătorii noștri”.

UEFA a pregătit suma de 9.25 de milioane de euro fiecărei echipe care reuşeşte să se califice la Campionatul European din 2020, bani pe care România este foarte aproape să îi piardă.

Naţionala pregătită de Cosmin Contra a pierdut meciul cu Suedia, 0-2, şi a ratat şansa accederii în grupele turneului final în urma preliminariilor clasice. Singura posibilitate pe care o mai are România pentru a ajunge la EURO este play-off-ul Ligii Naţiunilor. Acolo unde „tricolorii” vor disputa două meciuri, o semifinală, cu una dintre naţionalele Islandei sau Scoţiei, adversară care va fi stabilită prin tragerea la sorţi de la Nyon, şi o finală.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: