Panduri în cantonamentul naţionalei din Italia

România merge intr-un stagiu de pregătire, in Italia, in perioada 18-30 mai. Congo si Ucraina vor fi adversarele noastre inainte de Euro. Anghel Iordanescu isi contureaza lotul pentru cantonamentul din Italia, decisiv in stabilirea listei finale pentru Campionatul European.

Selecționerul echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu, a anunțat joi lista fotbaliștilor convocați pentru partidele naţionalei României cu RD Congo și Ucraina. Dintre cei 28 de jucători convocaţi, trei sunt componenţi ai lotului echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Săpunaru, Adrian Ropotan şi Ioan Hora care se vor alătura naţionalei României pe data de 18 mai.
În perioada 18-30 mai, echipa națională va efectua un stagiu de pregătire în Italia, pe durata căruia va disputa două partide amicale, cu RD Congo pe 25 mai la Como și cu Ucraina pe 29 mai, la Torino.
Din rândul acestor 28 de jucători, lotul lărgit pentru turneul final din Franța, se vor decide cei 23 care vor forma lotul României la Euro 2016. Lista finală pentru Campionatul European va fi comunicată pe 31 mai, data limită potrivit regulamentelor UEFA. Romania va sustine doua meciuri de pregatire in Italia: cu Congo, la Como, pe 25 mai, si cu Ucraina, la Torino, pe 29 mai. Euro incepe in mai putin de o luna! Franta - Romania va fi meciul care va deschide sarbatoarea, pe 10 iunie.

Vizualizări: 411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: