Pandurii, victorie dedicată lui Ekeng

Pandurii Târgu Jiu a terminat campionatul Ligii I de fotbal, ediția 2015-2016, pe locul al treilea, după ce a învins campioana Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci din etapa a 10-a, ultima, a fazei play-off. Săpunaru a ţinut să dedice victoria cu Astra dinamoviştilor şi familiei lui Patrick Ekeng şi şi-a exprimat dezamăgirea faţă de modul în care a fost gestionată situaţia după ce mijlocaşul s-a prăbuşit pe gazon.

Pandurii s-a impus prin golurile marcate de Liviu Antal (21) și Ioan Hora (90+3), în fața unei formații care a menajat o serie din piesele de bază.
Înaintea meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, decedat vineri.
Săpunaru a ţinut să dedice victoria cu Astra dinamoviştilor şi familiei lui Patrick Ekeng şi şi-a exprimat dezamăgirea faţă de modul în care a fost gestionată situaţia după ce mijlocaşul s-a prăbuşit pe gazon. "Părerea mea este că a murit cu zile", spune Săpunaru, care cere măsuri ferme care să împiedice repetarea unor astfel de drame.
"Dedicăm această victorie echipei Dinamo, suporterilor dinamovişti şi lui Patrick Ekeng.  E păcat, pentru că părerea mea este că a murit cu zile. E dureros, pentru că e un coleg de-al nostru, care a împărţit terenul cu noi. Ne-a marcat! A fost cea mai bună decizie să se amâne etapa. Nimeni nu putea juca a doua zi după acel eveniment. Este trist şi tragic. S-a întâmplat şi în Brazilia şi aseară era să se întâmple şi în Portugalia. Trebuie să facem ceva să fim şi noi mai protejaţi. A fost un sezon bun, un sezon în care dacă cineva ne spunea la început că terminăm pe trei, spuneam că da, că acceptăm. Dar cu trecerea etapelor ne-am dorit să terminăm mai sus, îmi pare rău că un am putut", a declarat Săpunaru imediat după meci.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: