Surse: Iordănescu şi Răducan, la Dinamo

Antrenorul Edward Iordănescu va pleca de la Pandurii pentru a antrena Dinamo, susţine ziarul Libertatea. Anunțul oficial în privința noului tehnician va fi făcut după finala Cupei României, programată pe 17 mai, între Dinamo și CFR Cluj, susţine publicaţia, care are informaţii că antrenorul Pandurilor a bătut palma cu acţionarul de la clubul bucureştean.
„Fiul selecționerului îl va înlocui pe Mircea Rednic și va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună (”Puriul” încasa 7.000 de euro). Va veni cu tot staff-ul tehnic și medical de la Pandurii (medicul Radu Paligora, fost și la Steaua, îl va înlocui pe Liviu Bătineanu, găsit vinovat moral de decesul lui Ekeng), plus câțiva jucători, cap de listă fiind Mihai Răduț. Narcis Răducan, care este nașul lui Edi Iordănescu, va fi director sportiv la Dinamo, caz în care Ionel Dănciulescu ar putea fi scos din joc”, scrie Libertatea. 
Ziarul explică şi culisele acestui transfer: „Numirea lui Iordănescu junior are legătură directă cu Gabi Oprea, prietenul familiei Iordănescu. Negoiță vrea să pună mâna, în timp, pe baza de la Săftica, iar dacă l-ar refuza pe Oprea, cel care l-a proptit pe Edi și la Pandurii, și-a tăia singur craca. Oprea are relații încă la ”Interne” și i-ar putea facilita lui Negoiță acapararea locației, una aflată în proprietatea Jandarmeriei”. (A.A.)

Vizualizări: 2,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: