Pandurii - meci cu învingătorii Ligii I

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, astăzi, de la 21:00, campioana încoronată a Ligii 1, Steaua. Meciul se va juca cu porţile închise, iar Reghecampf a anunţat că va odihni o parte dintre titularii echipei, astfel că Petre Grigoraş şi elevii săi vor avea ocazia să dea lovitura în Ghencea.

Pandurii nu a obţinut încă nicio victorie acasă, în 2014, dar şi-a trecut în palmares două succese în deplasare, la Mediaş şi la Dinamo. Dan Nistor, aflat la un moment dat pe lista Stelei, recunoaşte superioritatea echipei lui Reghecampf, dar spune că va încerca să se ridice la nivelul campionilor. "E un duel destul de aprig, sper să mă ridic la nivelul lor, ţinând cont că sunt campioni. Sper să fie un meci frumos, să spargem gheaţa", a spus Dan Nistor pentru Dolce Sport. Paul Anton, şi el urmărit de Steaua pe parcursul acestui sezon, se aşteaptă la un meci disputat, chiar dacă ambele echipe nu mai au obiectiv pe acest final de campionat. După cum îi ştiu eu pe băieţii de la Steaua, sunt profesionişti. Au dovedit-o, au câştigat două campionate la rând. Cu siguranţă vor juca la victorie", a spus şi Paul Anton.

Cu doar 43 de puncte, Pandurii este abia pe locul 7 în clasament, departe de pretenţiile echipei, astfel că gorjenii vor încerca să mai salveze din impresia lăsată în acest an, cu atât mai mult cu cât Petre Grigoraş a anunţat schimbări la echipă din sezonul viitor.

"Mă aştept la un meci bun, ţinând cont că Steaua a ieşit campioană. Nu ştiu dacă va juca cu prima echipă sau rezervele, dar noi trebuie să obţinem un punct sau trei",  a declarat şi Nicandro Breeveld.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: