Atleta Adina Amzucu se întoarce medaliată din Turcia

Adina Amzucu, atleta clubului Pandurii Târgu Jiu, a urcat pe podium şi la competiţia din Turcia unde a concurat chiar în ziua de Paşti. Înainte de a pleca din Gorj, fiica fotbalistului Aurel Amzucu şi-a propus să realizeze un record personal la competiţia la care au participat sportivi din mai multe ţări. Acest lucru s-a şi întâmplat întrucât Adina a reuşit performanţa de 1,64 metri la săritura în înălţime.

Atleta Adina Amzucu se va întoarce acasă în această seară, după competiţia din Turcia care a avut loc în ziua de Paşti. Aşa cum şi-a dorit înainte de plecare, sportiva în vârstă de 15 ani va veni în Gorj cu diplomă şi medalie. Adina Amzucu a urcat pe podium, clasându-se pe locul II, la egalitate cu câştigătoarea premiului I. „Adina Amzucu a reuşit performanţa de a obţine recordul personal pe care şi l-a dorit înainte de plecare. A sărit 1,64 de metri cu 4 centimetri mai mult decât la ultima competiţie la care a participat. S-a clasat pe locul al II-lea, la egalitate cu câştigătoarea locului I, o sportivă din Bosnia”, a declarat antrenorul Ion Bură.

Adina Amzucu visează să devină campioană olimpică şi are toate şansele să-şi îndeplinească acest vis. Performanţa obţinută în Turcia îi asigură participarea la competiţiile internaţionale de anul viitor. „Competiţia din Turcia a fost un fel de olimpiadă pentru Juniori III, iar rezultatul Adinei Amzucu este foarte bun şi pentru anul viitor. Cred că are resurse pentru a sări 1,70 de metri”, a mai precizat Ion Bură.

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: