Pandurii, eşec după o risipă de ocazii la Astra

Pandurii Târgu Jiu a plecat fără puncte de la Astra Giurgiu, deşi a deschis scorul în min. 7 şi a ratat o mulţime de ocazii. Eliminarea lui Erico din prima repriză s-a simţit însă, iar în final Astra a luat cele trei puncte.

Momcilovic a deschis scorul în min. 7, când a lovit cu capul din colţul careului mic. Prima repriză s-a încheiat 1-0 pentru Pandurii, dar elevii lui Grigoraş au mai trimis de trei ori mingea în bară. Şi Budescu de la Astra a trimis mingea în poartă în min. 14, dar cu mâna, astfel că golul a fost anulat. Din min. 21, Pandurii a jucat în zece oameni. Erico a văzut cartonaşul roşu, după ce l-a atacat din spate pe Budescu, din postură de ultim-jucător. A fost acordată şi o lovitură liberă pentru Astra de la limita careului pandurilor, dar Budescu a şutat în zid.

În min. 24 Roman și Nistor au nimerit stâlpul porții lui Silviu Lung în aceeași fază, iar în min. 40 Răduţ a trimis mingea în bară, din lovitură liberă de la 20 de metri. Ocazii au fost însă de ambele părţi, atât portarul Astrei, cât şi cei de la Pandurii, având mult de lucru.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a mers la vestiare la pauză. Giurgiuvenii au intrat ceva mai motivaţi în teren, iar Joanzinho a egalat în min. 71, printr-o reluare simplă din interiorul careului. Pandurii a primit lovitura decisivă în min. 88, când Bukari a marcat în poarta lui Stanca. Astra a câştigat în faţa pandurilor cu scorul de 2-1, după un meci în care Pandurii a arătat ca o echipă de Liga I, ceea ce nu s-a prea văzut în primele etape.

Astra: Lung Jr - L. Rus, A. Toure, Oros, Joazinho - Takayuki, Laban - Enache, Budescu, De Amorim - Bukari

Pandurii: Stanca - Pleașcă, Paraskevas, Erico, Momcilovic - P. Anton, Elton - Nistor, Răduț, Nicoară - M. Roman.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: