Pandurii 2 remizat azi cu Marmosim Simeria, scor 0-0

Pandurii 2 a înregistrat azi un rezultat de egalitate în meciul susţinut la Târgu Jiu în compania formaţiei Marmosim Simeria.

Scorul final al partidei de la Târgu Jiu a fost 0-0, formaţia gazdă ratând şi un penalti prin Adi Popescu.Antrenorul Gabi zahiu a început jocul în formula: Livshit – Dobroiu, Popa, Tătaru, Constantin – Ghindeanu, Adi Popescu, Dedu, Stancu – Arrieta, Voinea. Au mai jucat: Tilincă, Pătraşcu, Bugiu, Fărcăşanu.

Tehnicianul echipei a doua a precizat că s-a ratat foarte mult la acest meci la care echipa nu a mai avut norocul din ultimele trei etape: „Am ratat foarte mult, chiar şi un penalti la acest meci. Am avut şi mult ghinion acum, dar am avut şi noroc la ultimele trei meciuri. Acum se răzbună toate. Am avut şase-şapte ocazii şi a ratat şi 11 metri prin Adi Popescu. Maniera de joc a echipei mele m-a dezamăgit complet, au jucat fără pic de ambiţie şi răutate. Am jucat cu o echipă care s-a aliniat pe trei linii dar era normal să facă asta pentru că toţi se mobilizează când aud că avem în lot jucători de la echipa de liga I”. Pandurii 2 vor juca marţi, în etapa intermediară la Recaş, antrenorul Gabi Zahiu precizând că le-a spus deja jucătorilor că trebuie să recupereze punctele azi la meciul de la Recaş.Vizualizări: 44

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: