Pandurii a adus jucători, deşi ştia că nu are bani

Preşedintele Pandurii, Narcis Răducan, este scos de acţionari drept principalul vinovat pentru situaţia financiară a clubului. În discuţii neoficiale, aceştia îi reproşează că a semnat contracte pe sume pe care ştia că Pandurii nu şi le permite.

Opt transferuri a făcut Pandurii în perioada de mercato din vară: Lucian Sânmărtean, George Ţucudean, Valentin Alexandru, Jordy Buijs, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ şi Ovidiu Herea.

Antrenorul Petre Grigoraş a confirmat faptul că aceştia nu au fost plătiţi, iar clubul riscă să piardă punctele acumulate pe teren din cauza datoriilor. "Nu ştiu dacă se vor mai antrena, există şi posibilitatea asta dacă nu se rezolvă nimic. Nu ştiu la ce se ajunge, poate o grevă generală şi nu o să mai am pe cine să antrenez. De când am venit sunt numai promisiuni, nu s-a rezolvat nimic. Mi-e din ce în ce în ce mai greu să-i motivez pentru a evolua la un nivel înalt, nici ei nu se mai concentrează sută la sută. Sunt probleme chiar la limita depunctării şi dacă se ajunge acolo situaţia este foarte, foarte gravă. O parte dintre jucătorii vechi au datorii şi de anul trecut, de cei noi nici nu mai vorbesc!", a declarat Grigoraş.

Petre Grigoraş trage un semnal de alarmă şi spune că jucătorii ar putea intra într-o grevă generală. Motivul este evident legat de restanţele financiare către fotbalişti. Acţionarii de la Pandurii nu au soluţii, după ce Complexul Energetic Oltenia a primit interdicţie de a mai finanţa sportul, câtă vreme este pe pierdere.

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: