Pandurii a câștigat o echipă după ultimul meci al anului

Pandurii Târgu Jiu a pierdut ultimul meci al anului, dar a câștigat o echipă. Jocul prestat de tinerii săi jucători, la meciul de la Timișoara, îi dă încredere antrenorului Călin Cojocaru că va avea parte de o echipă în partea a doua a sezonului.

Antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat optimist că banii vor veni la Pandurii, prin executarea silită a acţionarilor de la club, care nu şi-au mai plătit cotizaţiile de câțiva ani.

Chiar dacă Pandurii va face vacanța de iarnă pe ultimul loc, departe de poziţiile care asigură menţinerea în Liga 2, jocul prestat de tinerii juniori de la Pandurii la acest meci îi dă speranțe antrenorului că va avea  parte de o echipă bună în retur. ”Pentru mine, băieţii nu au pierdut meciul de la Timișoara. Pentru că noi am câştigat o echipă. Am văzut dăruire, am văzut ambiţie şi au făcut ceea ce le-am cerut, iar asta e cel mai important. Nu am fost aşa periculoşi pe faza ofensivă, pentru că la momentul acesta atâta pot, dar s-a văzut că am câștigat o echipă”, a spus antrenorul pandurilor după meciul dificil cu ASU Poli în care a avut în lot opt juniori de 17-18 ani.

„A fost un meci foarte greu, am întâlnit o echipă foarte bună care era pe val şi venea după o serie foarte bună. Noi veneam după multe nereuşite. Dar încet-încet, cum am spus şi după meciurile trecute, începem să arătăm ca o echipă. Noi am stat într-adevăr foarte mult defensiv, ştiam ce joacă Poli, şi speram să-i prindem pe contre. Din păcate, am pierdut în minutul 97, când arbitrul a arătat cinci minute de prelungiri sau patru şi am luat gol în minutul 97”, a mai spus antrenorul gorjenilor.

Deja o parte dintre jucătorii care au făcut parte din lot în turul acestui sezon au reziliat contractele cu Pandurii, plecând de la echipă înainte de ultimul meci al anului jucătorii David Ioan, Robert Lică, Bogdan Vişan  şi Iulian  Dinu.

Vizualizări: 1,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: