Rasoveanu, titular şi pasă de gol cu Spania

Ovidiu Rasoveanu, jucătorul pandurilor convocat la naţionala Under 18 ani a României, a fost titular în meciul disputat luni la turneul din Portugalia, contra Spaniei. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar Rasoveanu a dat o pasă de gol pentru Ianis Stoica, marcatorul ambelor goluri ale României.

Pandurii nu stă bine în campionat, dar îşi promovează juniorii clubului, atât la prima echipă, cât şi la naţionala de juniori. După ce antrenorul Călin Cojocaru a convocat opt juniori în lotul pentru meciul din campionat cu ASU Poli Timişoara, dintre care patru au fost titulari, în week-end un alt junior al pandurilor, titular la prima echipă de mai mult timp, Ovidiu Rasoveanu, a debutat la naţionala Under 18 ani, iar luni a fost titular la echipa naţională în meciul contra selecţionatei de juniori a Spaniei şi a dat şi o pasă de gol.  Rasoveanu a evoluat şi în primul meci al turneului amical din Portugalia, disputat sâmbătă contra Portugaliei. Luni, 9 decembrie, a fost programat al doilea joc al tricolorilor din cadrul turneului, meci în care tricolorii au remizat cu Spania, scor 2-2.

România a deschis scorul în minutul 32 prin Ianis Stoica, dintr-o pasă primită de la Ovidiu Rasoveanu, însă spaniolii au egalat prin Ruben Iranzo chiar înainte de a intra la vestiare. Același Ianis Stoica a marcat și în repriza secundă, reușind ”dubla”, dar  meciul s-a încheiat la egalitate.

Tricolorii au fost egalați de Spania în minutul 90+5, din lovitură de la 11 metri, a informat frf.ro.

În meciul contra Spaniei antrenorul Oprescu a trimis pe teren următorii jucători:  Sava – Iana (Grosu 72), Chilili, Mitran, Stefanovici –Perianu-cpt. (Bani 72), Botond (Casiadi 55) –Danciu (Bălan 55), Grameni, Rasoveanu (Vasluian 90) –Stoica.

În primul joc, disputat sâmbătă, 7 decembrie, tricolorii au pierdut la limită jocul cu gazda turneului, Portugalia. Tricolorii au condus cu 2-1 până spre finalul partidei, când lusitanii au întors scorul, câstigând cu 3-2. În minutul 90+5, Tiago a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, iar în minutul 90+6 Duarte a adus victoria Portugaliei.

Pe data de 11 decembrie, cu începere de  la ora 16:00, este programat ultimul meci al acestui turneu, cel dintre Turcia  şi România.

Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: