Victor Pițurcă, interesat să îl aducă pe Ianis Hagi

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Pițurcă a declarat că nu ar spune nu transferului lui Ianis Hagi în Bănie. Jucătorul de 21 de ani al celor de la Genk ar putea reveni în Liga 1 din România, după cum a scris recent presa din Belgia.

Transferul lui Ianis Hagi în campionatul din Belgia nu s-a dovedit a fi un succes şi pentru jucător, deşi echipa sa de club a câştigat. Hagi junior nu a reușit să se impună la Genk, iar presa din Belgia scrie că decarul prime reprezentative a României ar putea pleca încă din această iarnă. Dar Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte, de el fiind interesate chiar și formații din Liga 1.  „Craiova este interesată de orice jucător valoros, dar Ianis Hagi are echipă aici în România unde să joace, aşa că e mai puţin probabil să vină la noi. Nu are public ca la Craiova, dar tăticul lui e patron acolo şi e mai bine pentru el”, a spus Victor Pițurcă într-o conferință de presă despre o posibilă  venire a lui Hagi la Craiova.

Ianis Hagi a contabilizat 3 goluri și 3 asisturi pentru Genk, în 12 meciuri jucate în campionatul Belgiei. În total acesta a adunat 651 de minute jucate, în șase luni la Genk, în Jupiler League, prima ligă din Belgia, 529 și în Liga Campionilor 122.
Transferat pe cinci ani la Genk, până în iunie 2024, Ianis Hagi spera să joace mai mult la belgieni A debutat perfect, cu gol la prima atingere  de balon, pe 26 iulie, la 2-1 cu Kortrijk, a avut meciuri bune și mai puțin bune, dar nu a devenit încă un om de bază al albaștrilor.


 

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: