ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat anul pe locul 12

Meciul din ultima etapă a anului al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu cu Universitatea Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1, a fost ultimul pe care târgujienii l-au putut vedea pe Stadionul Municipal în 2019. Echipa patronată de Nicolae Sarcină a încheiat anul pe locul 12, în timp ce clujenii se situează pe următoarea poziţie a clasamentului.

Antrenorul celor de la ACS Viitorul, Cristian Lupuţ, consideră că echipa sa putea să obţină mai mult de la ultimul meci al anului. „După aspectul jocului, eu zic că se putea mult mai mult, dar ţinând cont că oaspeţii au deschis scorul, am început un pic temători. Ei au avut o posesie mai bună în prima repriză, ne-au surprins cu aşezarea, cu trei fundaşi. Nu eram pregătiţi, ne aşteptam la altceva, dar am făcut nişte schimbări la pauză, iar cei din postura de rezervă au intrat foarte bine, şi Rusu, şi Bădăuţă. Repriza a doua am dominat-o categoric, ne-am creat şi ocazii, dar asta este fotbalul, nu a vrut să intre în poartă. După aspectul jocului din partea a doua, consider că am pierdut două puncte. Nu vreau să comentez niciodată arbitrajul. Îmi văd doar de echipa mea, de jocul nostru, nu mă interesează ce spune domnul Falub”.

Antrenorul celor de la U Cluj, Adrian Falub, a declarat supărat după meci că arbitrul întâlnirii a stricat meciul: „Nu a fost o presiune a gazdelor, ci o presiune a celor ce trebuia să fie neutri. Aceea a fost cea mai mare presiune a noastră. Am făcut o primă repriză foarte bună în care am dominat adversarul, trebuia să fie 3-0 sau 4-0 la pauză. A doua repriză a fost foarte dificil să joci împotriva a 11 adversari, plus nişte „neutri”, care din păcate nu au fost deloc neutri. Este prima oară în viaţa mea când mi s-a întâmplat să mă ameninţe un arbitru după meci, să-mi spună că o să ne mai întâlnim noi. O să mă bată? Ce o să-mi facă? Dacă eram lăsaţi să jucăm trebuia să câştigăm”.

Cele două echipe au avut  perioade de dominare, dar Universitatea Cluj a fost vizibilă, antrenorul Cristian Lupuţ recunoscând că a fost surprins de echipa oaspete.

Clasament Liga 2

1. UTA Arad 41
2. CS Mioveni 37
3. FC Rapid 35
4. Campionii FC Argeş 33
5. Turris Oltul Turnu Măgurele 32
6. ASU Politehnica Timişoara 31
7. Metaloglobus Bucureşti 31
8. Petrolul Ploieşti 31
9. Farul Constanţa 29
10. SCM Gloria Buzău 28
11. Dunărea Călăraşi 27
12. ACS Viitorul Târgu Jiu 27
13. Universitatea Cluj 25
14. Ripensia Timişoara 24
15. FK Csikszereda 22
16. Concordia Chiajna 21
17. CSM Reşiţa 18
18. Sportul Snagov 9
19. Pandurii Târgu Jiu 8

Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: