Pandurii a primit bani de la spanioli pentru transferuri

Fondul de investiţii spaniol care vrea să preia Pandurii Târgu Jiu a virat deja primii bani în conturile gorjenilor pentru ca echipa să poată perfecta transferurile din această vară. Gorjenii aveau interdicţie la transferuri până la plata unor datorii către FRF iar problema s-ar fi rezolvat pe ultima sută de metri.

Fostul preşedinte al pandurilor, Marin Condescu, a fost cel care a confirmat tratativele celor de la cu un fond de investiții iberic. Colaborarea sa mai veche cu marele fotbalist Adrian Ilie a dus la salvarea echipei din Târgu Jiu de un start ratat în noul sezon, Pandurii fiind în imposibilitatea de a înregimenta noile achiziţii cu care se semnaseră contracte, din cauza unor datorii. „Fondul de investiții din Spania a virat cele câteva zeci de mii de euro, așa cum a fost convenția, ei au contribuit cu sumele care sunt necesare, să vedem câte transferuri se mai fac şi toate acestea vor fi plătite din aceste sume, inclusiv câteva datorii pentru a avea dreptul la transferuri şi tot ceea ce este necesar pentru a funcţiona clubul”, a explicat Condescu precizând că din vara viitoare Pandurii va avea noi acţionari: „Considerăm că, din acest moment, intră în grupul de asociați al clubului. Vor împrumuta clubul cu anumite sume de bani, urmând ca vara viitoare, când clubul se va transforma în societate pe acțiuni, sumele respective să fie transformate în acțiuni. De asemenea, mai există o societate din Belgia care a venit alături de noi. Pe lângă echipa mare, se vor ocupa și de juniori, unde avem 200 de jucători”.

Echipa locală Pandurii Târgu Jiu se afla într-un impas financiar de mai mulţi ani, de când membrii asociaţi ai clubului nu au mai virat nici un ban către club.  Membrii fondatori, printre care Consiliul Judeţean Gorj şi Consiliul Local Târgu Jiu, nu vor să mai susţină echipa de fotbal a oraşului dar nici nu vor să se retragă din acţionariat.

Vizualizări: 1,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: