Pandurii debutează în deplasare în noul sezon

Pandurii Târgu Jiu va debuta sâmbătă în noul sezon cu un meci programat în deplasare. Formaţia gorjeană se va deplasa la Metaloglobus Bucureşti în prima etapă a noului sezon în care gorjenii nu au un obiectiv clar stabilit de conducere.

Pandurii va juca cu Metaloglobus Bucureşti în prima etapă a ligii secunde. Fiind vorba de o ediţie de pandemie a noului sezon, formatul acestuia este unul special din care se va juca doar turul în sistem clasic după care se va întocmi un clasament pentru partea a doua a sezonului, una cu play-off şi play-out.

Pandurii va aborda noul sezon cu un lot în mare parte nou, cu foarte mulţi jucători străini, aduşi majoritatea în această vară la echipă. Antrenorul Călin Cojocaru a avut la dispoziţie aproximativ două luni pentru a face o echipă, mai ales că la majoritatea jucătorilor din vechiul lot le expiraseră contractele.  Jucătorii nou veniţi dar şi cei care au rămas la Pandurii au jucat opt meciuri de verificare în perioada de vară în care antrenorul Cojocaru a avut timp să omogenizeze echipa: „Am făcut progrese în sensul omogenizării lotului şi a cunoaşterii jucătorilor dar tot am mai avea nevoie de 2-3 jucători cu experienţă care să dea o siguranţă mai mare în joc şi să nu mai avem fluctuaţii pe faza defensivă. Vrem să avem mai multă siguranţă la centrul terenului şi să fim mai periculoşi în atac pentru că ne creem situaţii de poartă”.

Meciul din prima etapă dintre Metaloglobus Bucureşti şi Pandurii este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: