Cojocaru, supărat că la stadion se dau examene pentru permise

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, este nemulţumit de atitudinea autorităţilor locale faţă de echipa de fotbal de tradiţie a oraşului Târgu Jiu. Tehnicianul le-a reamintit celor din conducerea oraşului şi judeţului că au un stadion datorită echipei locale de fotbal, Pandurii fiind şicanată constat drept răsplată pentru că a făcut performanţă.

Antrenorul Călin Cojocaru a făcut apel în dese rânduri la autorităţile din Târgu Jiu să vină alături de Pandurii. Drept răspuns echipa fanion a Gorjului a fost şicanată continuu, nu a fost lăsată să se antreneze deloc în această vară  pe propriul teren de joc şi, mai nou, a fost nevoită să plătească pentru a juca pe stadion meciuri amicale.

Mai nou la stadion se dau examene pentru permise auto şi se împart ajutoarele de la Uniunea Europeană, toate acestea în timp ce Pandurii nu este lăsată să facă nici un antrenament pe gazonul propriului teren şi trebuie să împartă un teren de antrenament cu o altă echipă. „Mă așteptam ca, în ceasul al 12-lea, autoritățile să vină lângă echipă. Din păcate, ne lovim de o indiferență crasă. Suntem un club care a adus numai lucruri pozitive orașului Târgu Jiu. Pandurii este un brand și autoritățile locale ar trebui să mulțumească pandurilor pentru că au unde să dea oamenii din Târgu Jiu examene pentru permis, pentru că oamenii au de unde să îşi ia ajutoare europene”, a spus Cojocaru la Accent Tv, referindu-se la faptul că stadionul a căpătat alte întrebuinţări decât antrenamentele sau meciurile de fotbal. „Şi oamenii de la stadion, pentru că sunt angajați acolo, tot pandurilor ar trebui să mulțumească, pentru că mentenanța și îngrijirea suprafețelor de joc se face cu utilajele clubului nostru. În schimb noi primim doar umilințe. La antrenamente, trebuie să ne grăbim să ieșim de pe teren, fiindcă mai vine încă o echipă peste noi. Nu putem să ne antrenăm corespunzător pe o bază sportivă şi un teren în care clubul a băgat milioane de euro. Numai la Târgu Jiu se poate așa ceva”, a mai spus supărat Cojocaru.

Pandurii au avut probleme şi cu licenţierea din cauza Direcţiei de Patrimoniu, aceleaşi probleme făcând ca echipa FCU Craiova să aleagă să joace pe terenul din Severin. Mai mult,  autorităţile locale nu au dorit să ajute echipa în cele mai dificile momente, când era ameninţată cu retrogradarea în Liga 3.

Vizualizări: 1,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: