Flavius Stoican l-a ales pe Mititelu, dar a ajuns la Sarcină  

Antrenorul Flavius Stoican a preluat echipa gorjeană ACS Viitorul Târgu Jiu, după o situație bizară trăită în ultimele zile. Acesta a fost vineri la Târgu Jiu şi s-a înţeles cu Nicolae Sarcină, după care a fost ofertat de Adrian Mititelu, dar acesta l-a preferat ulterior pe Nicolo Napoli, după cum a informat liga2.ro.

Flavius Stoican revine ca antrenor în Liga 2, dar nu la FCU Craiova, club care l-a ofertat și căruia îi dăduse un răspuns pozitiv, ci la Viitorul Târgu Jiu, formație care cu mai puţin de două săptămâni în urmă îl numea antrenor principal pe Victor Naicu.

Gorjenii patronaţi de Nicolae Sarcină  au decis să nu-i mai prelungească contractul fostului antrenor Cristian Lupuț, deși se ajunsese inițial la un acord verbal cu acesta.

Modul în care a decurs instalarea fostului tehnician al Petrolului este unul de poveste, conform surselor Liga2.ro. Flavius Stoican, rămas liber de contract din iarnă, când s-a despărțit de Petrolul, era în discuții avansate cu Nicolae Sarcină, patronul din umbră al clubului Viitorul Târgu Jiu, după cum a informat liga2.ro.

Fostul dinamovist își dăduse acordul să semneze contractul cu echipa gorjeană, numai că pe fir a intrat Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova, care căuta antrenor după ce l-a demis surprinzător pe Eugen Trică. Stoican l-a refuzat apoi pe Sarcină, spunându-i că are posibilitatea să antreneze Craiova, o echipă cu suporteri fanatici și țeluri mult mai mărețe, și și-a dat acordul către Mititelu.  

Deși totul părea stabilit, Adrian Mititelu s-a răzgândit în ultimul moment și l-a ofertat pe Nicolo Napoli, care a și acceptat să fie numit pentru a șasea oară pe banca echipei patronate de afaceristul oltean. Flavius Stoican s-a trezit, astfel, în situaţia de a refuza o echipă pentru a merge la alta, iar aceasta din urmă să-l trădeze și să nu-l mai numească antrenor.

Conform liga2.ro, Flavius Stoican i-a explicat situația lui Nicolae Sarcină și în cele din urmă cei doi au ajuns la un acord, iar antrenorul a semnat începând de miercuri contractul cu Viitorul Târgu Jiu unde a efectuat deja un prim antrenament.

Vizualizări: 1,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: