Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii, abonată la remize. Eşec evitat în prelungiri

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat o nouă remiză, de această dată în deplasare, pe terenul celor de la Ştiinţa Miroslava. În prima repriză s-au consemnat ocazii notabile la ambele porţi, însă ieşenii au reuşit să deschidă scorul în minutul 28. Agrigoroaei a trimis o minge de la mijlocul terenului spre poarta gorjeană, Marin a simulat prelungirea balonului, care ajunge la Taciuc, iar acesta îl lobează frumos de la 18 metri pe Stanca. La finalul primei părţi, portarul Stanca vede cartonaşul galben după ce l-a faultat pe autorul golului, Taciuc, scăpat singur spre poarta gorjeană.

Pandurii încep bine repriza a doua, având câteva ocazii de a înscrie, risipite de Bujor. Echipa din Târgu Jiu reuşeşte să evite înfrângerea în Moldova, după ce a beneficiat de un penalty contestat în minutul 95. Ciprian Rus a înscris de la punctul cu var şi astfel gorjenii au plecat acasă cu un punct câştigat in extremis.

Rezultate:

Sportul Snagov - Politehnica Timişoara: 1-0 
Foresta Suceava - UTA Arad: 2-3 
Luceafărul Oradea - Olimpia Satu Mare: 2-1 

Metaloglobus Bucureşti - Academica Clinceni: 0-0 
ASA Târgu Mureş - CS Afumaţi: 0-1
Dacia Unirea Brăila - CS Baloteşti: 2-2 

Ripensia Timişoara - Dunărea Călăraşi: 1-0
FC Argeş – AFC Hermannstadt: 0-0

Duminică, 29 octombrie
Chindia Târgovişte – CS Mioveni

Vizualizări: 1,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: