Pandurii acuză primăria că a inventat o adresă de la club

Clubul Pandurii continuă disputa cu Primăria Municipiului Târgu Jiu din cauza contractului de comodat pe care l-a semnat pentru o perioadă de 15 ani pentru stadionul din Târgu Jiu. Pandurii a solicitat respectarea contractului, respectiv reluarea acestuia din momentul în care a fost suspendat, pe motiv că nu a putut folosi stadionul timp de cinci ani, dar primăria a interpretat că se doreşte o prelungire a contractului.

Disputele dintre conducerea echipei de fotbal Pandurii și primarul Marcel Romanescu continuă şi părțile nu au ajuns încă la un acord în privinţa stadionului. Pandurii ameninţă că nu va mai juca la Târgu Jiu dacă nu se respectă contractul de comodat şi susţin că la mijloc ar putea fi și o interpretare greșită din partea consilierilor locali a doleanţelor clubului.

Principalul creditor de la Pandurii, Marin Condescu, a venit cu noi acuze, chiar și de fals în acte. Acesta susține că primarul Romanescu a ”inventat” o adresă a clubului. Între timp Pandurii a sesizat și Prefectura Gorj, cerând revocarea / anularea hotărârii de Consiliu Local nr. 159 din 27.04.2020, prin care s-a votat să nu fie prelungit contractul de comodat după expirarea perioadei de 15 ani, solicitare pe care clubul susține că nu a făcut-o niciodată. ”După cum știm toți, consilierii au refuzat să constate încetarea contractului de comodat la data de 31 martie și atunci primarul a inventat o adresă a clubului Pandurii Târgu Jiu de prelungire a celor 15 ani de contract de comodat. A înaintat-o, la sfârșitul lunii aprilie, din nou, către consilierii locali să constate dacă sunt de acord cu prelungirea celor 15 ani. Neavând documentația necesară la îndemână sau alte materiale, este mărturia unuia dintre consilieri, ei au crezut că resping prelungirea contractului. Noi ne-am adresat justiţiei şi credem că, dacă nu ne înţelegem, ca şi foşti parteneri, trebuie judecătorul să fie cel care va decide cine are dreptate”, a explicat situaţia preşedintele Adunării Creditorilor de la Pandurii.

După ce Pandurii a amenințat că își va disputa jocurile din noul sezon pe stadioanele din Motru sau Rovinari și a amenințat Primăria Târgu Jiu cu noi procese dacă nu va relua contractul de comodat adăugând cei cinci ani în care Pandurii nu a putut folosi stadionul, primarul Marcel Romanescu pare să fi revenit la sentimente mai bune față de echipa fanion a Gorjului. Acesta a dat asigurări că Pandurii poate să joace în continuare gratis pe arena de 28 de milioane de euro, dar nu în condițiile stipulate de contractul de comodat.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: