Pandurii ar putea juca din nou la Severin

Pandurii Târgu Jiu caută un teren pe care să dispute meciul din etapa a treia a noului sezon, terenul din Târgu Jiu fiiind inaccesibil pentru încă două săptămâni. Lucrările făcute la gazonul de pe Stadionul Municipal au făcut ca Primăria Târgu Jiu să pună în vedere celor două echipe care joacă pe stadion să caute alte terenuri în această lună.

Următorul joc programat acasă pentru cei de la Pandurii s-ar putea juca pe Stadionul Municipal din Severin. Lucrările efectuate la terenul de joc de la Târgu Jiu împiedică Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu să poată juca la Târgu Jiu meciurile din următoarele etape.

Gazonul însămânţat va avea nevoie de minim două săptămâni de pauză pentru a răsări şi în această perioadă nu se pot juca acolo meciuri. ACS Viitorul a avut pauză în campionat în această etapă dar va trebui să cauze un teren pentru meciul cu Hermanstadt din următoarea etapă în timp ce Pandurii va juca din nou acasă etapa viitoare când întâlneşte Voinţa Lupac.

Oficialii clubului caută să găsească un teren deja omologat pentru Liga 3, cel sintetic de la Târgu Jiu neavând omologare pentru meciuri de Liga 3 în acest sezon. În aceste condiţii gorjenii s-au orientat către stadionul din Severin pe care au mai jucat în trecut şi pe care au disputat vara aceasta şi jocuri amicale.

Dezavantajul este că acolo joacă şi Viitorul Şimian care are meci acasă sâmbătă, atunci când vor juca şi cei de la Pandurii, fiind posibil ca meciul celor de la Pandurii să fie programat vineri.

Vizualizări: 1,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: