Gilortul, fără nici un punct de la Lupac

Meciul dintre Voința Lupac  şi Gilortul Cărbuneşti, din etapa a doua a Ligii 3, s-a încheiat cu scorul de 3-1, după ce la pauză gazdele au condus cu 2-1. Gazdele au condus cu 1-0, după care fostul pandur Dănăricu a reuşit egalarea, dar apoi echipa din Lupac şi-a mărit avantajul.

După ce, etapa trecută, Gilortul și Progresul Ezeriș au oferit un spectacol fotbalistic, protagoniștii partidei luând la țintă buturile de pe Stadionul Cristinel Răducan, de această dată cei de la Gilortul s-au întrecut în greşeli, după cum singuri au recunoscut.

„O partidă în care Gilortul pleca ușor favorită, dar în teren a fost una echilibrată, s-a încheiat în defavoarea noastră”, au informat cei de la Cărbuneşti.

În minutul 13, jucătorul cu numărul 13, Cristian Danci, l-a învins cu un șut de la marginea suprafeței de pedeapsă pe Voinea. Apoi Căpățână a degajat greșit în minutul 20, Bogdan Dănăricu a interceptat și a restabilit egalitatea.

Meciul părea să intre pe făgașul  normal însă Alexandru Avramovici a profitat de o respingere greșită a defensivei oaspeţilor şi a punctat cu un șut de la 30 m. A urmat apoi o serie de ratări ale cărbuneştenilor care puteau egala  din nou dar pauza a găsit gazdele în avantaj.

Ocaziile ratate s-au răzbunat în partea a doua a meciului când Alexandru Avramovici a marcat pentru Lupac iar Gilortul nu a mai putut reveni de la scorul de 3-1.

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: