Pandurii ar putea reveni în Liga I. Rolul lui Nicu Sarcină!

Pandurii Târgu Jiu ar putea continua și din sezonul următor în Liga 1, scrie gsp.ro. Presa sportivă a aflat că omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, proprietarul grupului de firme Succes Nic Com, ar vrea să preia clubul Juventus București, recent promovat, și să îi schimbe numele în Pandurii Juventus Târgu Jiu!

Potrivit gsp.ro, Nicolae Sarcină a oferit 2 milioane de euro pentru această afacere, însă șefii lui Juventus cer 2,5 milioane! Președintele Juventus nu a confirmat, dar nici nu a infirmat categoric. „Probabil! Eu sunt la Timișoara momentan, nu știu nimic. Vorbim săptămâna următoare. Nu știu despre asta acum. Dacă se întâmpla ceva, bănuiesc că știam. Așa sunt foarte mulți binevoitori. M-au sunat și unii de prin Anglia, că vor să fie investitori. La câte am auzit la viața mea, sunt sătul. Toți vor să fie patroni, investitori, numai că atunci când trebuie să scoată banii... E și legea asta cu 5% acum, spune-mi și mie ce entitate locală a făcut vreo mișcare? Până acum toți spuneau că nu au voie, că dacă ar avea cadrul legal, ar băga. Nu a dat nimeni, nimic”, a zis preşedintele Gheorghe Chivorchian pentru gsp.ro. 

Fostul președinte de la Pandurii, Marin Condescu, nu este de acord cu această mișcare. „Există niște discuții. Vor să facă o altă echipă. Dar nu are cine să fie acționar. Dacă vor să-i pună pe cei care sunt acum membri fondatori, înseamnă că ei au băgat intenționat echipa asta în insolvență. Iar stadionul, terenurile și tot ce deține acest club, sunt pe numele celor de la Pandurii. Sunt în patrimoniu. Ei vor să lase aici toți jucătorii neplătiți, să lase totul și să plece! Dar nu are cum să funcționeze așa. Nu mai sunt fraierii de acum 10-15 ani. Programul de reorganizare s-a făcut pe structura asta. Acum ei ce zic, că scapă așa? Am auzit de posibilitatea asta”, a zis Condescu pentru Gazeta Sporturilor. 

Vizualizări: 12,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: