Pandurii au căutat atacant la Cluj

Pandurii caută cu disperare un atacant şi au pus ochii pe unul de la campioana CFR Cluj! Paul Batin a fost ţinta preşedintelui Eugen Pârvulescu care s-a deplasat ieri la Cluj pentru a negocia cu oficialii CFR-ului. Aceştia din urmă l-au direcţionat însă pe Batin spre Gaz Metan Mediaş, echipă care are un parteneriat cu clujenii după transferul lui Cristi Bud în Gruia.

Două meciuri fără gol marcat l-au convins pe antrenorul Ionuţ Badea că are nevoie neapărată de cel puţin un atacant. În momentul de faţă Badea îi are la dispoziţie doar pe Apostu, Antohi şi Stromaier, dar cei trei nu au găsit calea spre gol în duelurile cu Urziceni şi Oţelul Galaţi. Deşi mai are încă 4 atacanţi în lot, aceştia nu sunt consideraţi soluţii de către tehnicianul argeşean.  La Daniel Stan, Tilincă şi Arrieta s-a renunţat pe motiv că sunt prea bătrâni, iar Adrian Iordache nu şi-a rezolvat încă problemele contractuale cu fosta sa echipă, FC Argeş. În aceste condiţii Badea l-a pus la lucru pe preşedintele Pârvulescu care nu s-a mai deplasat la Bucureşti pentru Adunarea Generală a FRF de ieri ci a luat drumul Clujului.

Batin a zis „da”, CFR nu a vrut !

Preşedintele pandurilor a mers în Ardeal pentru a încerca să-i convingă pe oficialii campioanei CFR să-l dea împrumut pe Paul Batin, un vârf ce a jucat în sezonul trecut la UTA în liga secundă, dar care nu are şanse să prindă echipa în faţa vedetelor Kone, Traore, Bud sau Bjelanovic. Batin a marcat 15 goluri în 21 de meciuri pentru UTA dar Pandurii au fost repede nevoiţi să se dea bătuţi în bătălia pentru semnătura sa. Oficialii clujeni n-au vrut nici în ruptul capului să-l dea pe Batin la Târgu Jiu şi l-au direcţionat spre Mediaş. Motivul- Între clujeni şi oficialii Gazului există un parteneriat strict în urma transferului lui Cristi Bud în Gruia astfel că Batin nu a mai ajuns la Târgu Jiu. „Am delegat pe altcineva să meargă la Adunarea Generală de la Bucureşti special pentru a veni la Cluj să negociez transferul lui Batin. Din păcate deşi jucătorul îşi dăduse acordul să vină la noi pe fir a intervenit şi Gaz Metan Mediaş şi clujenii au preferat să-l transfere acolo. Pe undeva e de înţeles datorită relaţiilor excelente din cele două cluburi, Mediaşul având prima opţiune pentru jucătorii care nu au loc în lotul campioanei” a declarat mâhnit preşedintele Pârvulescu care a precizat că nu e interesat de niciun alt jucător din trupa lui Mandorlini. Deşi în criză de timp Pandurii nu se dau totuşi bătuţi şi vor încerca să aducă un alt atacant până la ora meciului cu Dinamo. Nu de alta dar e greu să baţi liderul cu Antohi sau Stromaier în avanposturi...

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: