Pandurii au făcut egal la meciul cu liceenii de la Ecaterina

Fotbaliştii de la Pandurii s-au distrat ieri împreună cu liceenii de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“, acolo unde au fost invitaţi să susţină un meci demonstrativ şi să acorde autografe tinerilor care vin să-i urmărească la meciurile oficiale sau amicale. În faţa câtorva sute de liceeni care i-au primit cu aplauze, jucătorii lui Sorin Cârţu, absent de la eveniment din motive medicale, au dat spectacol şi le-au arătat liceenilor câteva dintre driblingurile lor. După ce le-au oferit cadou fulare, eşarfe şi alte materiale promoţionale, fotbaliştii au acordat la final şi autografe celor care îi văd doar la televizor sau pe stadion.

După ce au făcut fotografia de grup cu liceenii şi staff-ul Pandurii au intrat pe teren pentru un joc demonstrativ încheiat la egalitate, scor 5-5. Lovitura de începere a meciului a fost dată de unul dintre foştii elevi ai liceului, Daniel Băloi, acum secretar general al clubului Pandurii. Atmosfera a fost relaxantă iar fotbalul s-a jucat numai cu zâmbetul pe buze, jucătorii de la Pandurii fiind puşi pe şotii, mai ales străinii care au pus la cale unele faze amuzante pentru a-i distra pe  tinerii liceeni. „A fost o atmosferă frumoasă şi m-am simţit foarte bine că demult nu am mai trecut prin curtea acestui liceu. Mă bucur că echipa noastră a fost primită cum se cuvine de către copii” a declarat după meci Daniel Băloi completat de preşedintele Marin Condescu care a mulţumit elevilor pentru primirea făcută: „Le mulţumim tinerilor de aici şi  mulţumim domnului director Nichifor pentru că a fost de acord cu această manifestare şi sper ca în viitor să se producă astfel de acţiuni mai des. Şi poate, în curând câţiva dintre aceşti liceeni să vină spre Pandurii Târgu Jiu”.

Jucătorii au primit diplome

Directorul uneia dintre cele mai cunoscute licee gorjene, Gheorghe Nichifor,  a lăudat acţiunea despre care crede că trebuie permanentizată în judeţ: „Am dorit să arătăm că aici, la liceul Ecaterina Teodoroiu nu se face numai carte, ci se face foarte bine şi sport. Elevii noştri s-au mobilizat, şi după câte s-a văzut au tratat totul extrem de serios chiar dacă partenerii lor au făcut un meci demonstrativ. Au crezut pur şi simplu că sunt într-un meci oficial, lucru remarcat de toată lumea. De fapt, orice acţiune de acest gen care se adresează tinerilor este de lăudat, de aceea mulţumim foarte mult clubului Pandurii şi îi asigurăm de susţinerea noastră de acum încolo. Sperăm ca astfel de acţiuni să continue.”

Chiar dacă s-a născut la Ploieşti, profesorul Nichifor s-a declarat pandurist  de când s-a stabilit în Târgu Jiu: „Prima echipă la care ţin foarte mult este Pandurii. Indiscutabil de acum încolo şi elevii de la liceul nostru vor fi suporteri ai echipei Pandurii.” 

Gheorghe Nichifor a înmânat diplome speciale cu această ocazie celor de la Pandurii primind la rândul său placheta clubului Pandurii şi fanionul oficial al echipei.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: