Pandurii, candidată la depunctare

CS Pandurii riscă depunctarea din cauza datoriilor istorice. Un număr de 9 echipe din cele 14 din Liga I au probleme cu banii. Preşedintele Narcis Răducan a susţinut într-o conferinţă de presă că Pandurii are datorii istorice şi că sunt probleme şi cu achitarea salariilor.

"E mai uşor să numim echipele care nu sunt monitorizate. Sunt mult mai puţine. Fără probleme sunt Steaua, FC Voluntari, Concordia Chiajna, CSU Craiova şi ACS Poli Timişoara. E primul an in care facem această monitorizare. Aştept ca, prin acest nou program de verificare a acestor cluburi, să ajutăm la disciplinarea financiara a acestor cluburi", a declarat Viorel Duru pentru Prosport. Acesta nu a numit Pandurii printre echipele fără probleme, ceea ce a dat naştere unor semne de întrebare. Speculaţiile sunt alimentate şi de o declaraţie a preşedintelui Narcis Răducan. El spunea că salariile sunt plătite în proporţie de 95%, dar clubul are datorii istorice.

Preşedintele a mai spus însă că nu există riscul unei depunctări, ca în cazul Astrei.  "La Pandurii nu există acest risc, al depunctării. Problemele sunt din trecut, dar uşor, uşor le-am eşalonat şi nu există absolut niciun risc ca Pandurii să fie depunctată. Sunt datorii istorice de câteva sute de mii de euro, dar eu cred că uşor, uşor pot fi acoperite", a declarat Răducan pentru Dolce Sport. Oficialul Pandurilor speră ca penalizarea de 6 puncte dictată împotriva cluburilor CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti să rămână valabilă până la finalul stagiunii. "Dacă un club este penalizat, să rămână penalizat. Cluburile care au fost penalizate în ultimul timp, din câte am văzut, cu un avocat bun poţi să-ţi iei punctele înapoi şi rămâi cu aceiaşi jucători, la fel de valoroşi şi rămâi şi cu acelaşi obiectiv", a mai spus el.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: