Steaua a pus ochii pe un pandur

Antrenorul Stelei, Mirel Rădoi, a pus ochii pe un pandur pe care vrea să-l transfere în iarnă. Este vorba despre Marko Momcilovici, fundaşul urmând să-l înlocuiască pe Guilherme, care nu mai intră în vederile antrenorului.

Momcilovici are o cotă de 1,2 milioane de euro, iar clubul condus de Narcis Răducan cere, spun surse, cel puțin 500.000 de euro. Momcilovici a venit la Pandurii în 2013 pentru 400.000 de euro. Preţul nu este însă o problemă dacă judecăm ultimele transferuri ale căpitanului Paul Anton şi Mihai Roman, care au fost daţi aproape degeaba.

Fundaşul stânga de 28 de ani a intrat în atenţia Stelei datorită constanței pe care a avut-o. DigiSport scrie că Mirel Rădoi îl vrea în iarnă, fiind nemulţumit de Guilherme, care de multe ori este depășit foarte ușor de adversari, iar pe fază ofensivă nu prea contează. În ultimii ani între cele două cluburi s-au făcut 8 transferuri, cele mai multe dintre Pandurii spre Steaua: Stanca, Martinovici, Păcurar, Matei, Chiricheș, Pintilii, Breeveld și Răduț.

Steaua este interesată și de Claudiu Belu, fundașul dreapta al celor de la ACS Poli Timișoara. 

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: