Pandurii, câteva zile până la un nou campionat. Cine joacă!

Pandurii Târgu Jiu a încheiat seria de meciuri de verificare cu o victorie cu scorul de 2-0 în partida amicală cu CS Sporting Roşiori, disputată sâmbătă pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Golurile au fost marcate de George Tudoran şi Alexandru Trancă. 

Meciul s-a disputat chiar pe terenul pe care Pandurii Târgu Jiu se antrenează şi a atras aproximativ 100 de spectatori curioşi să vadă la lucru echipa antrenată de Adrian Bogoi înaintea startului într-o nouă ediţie de campionat.

Patru francezi în probe

Tehnicianul echipei Pandurii a trimis pe teren în prima repriză o echipă în care a folosit în mare parte jucătorii care au evoluat şi sezonul trecut la Pandurii şi o parte dintre jucătorii care se pregătesc de mai mult timp cu echipa: Cotolan Mihai – Brînzan, Gheorghe Robert, Cotolan Cătălin, Cenaj, Vasilescu, Raiciu, Vodă, Tudoran, Măicăneanu, Pîrvulescu. În partea a doua a jocului, foarte puţini dintre aceştia au mai rămas pe teren, fiind folosiţi o serie de juniori ai clubului şi jucătorii aflaţi în probe, printre care şi patru fotbalişti francezi: Opriţa, Dănescu, Trancă, Cuţitoiu, Mudăvoiu, Vasile Cristi, Moussa Konate – fundaş, Ngalaha Yohan – mijlocaş, Lies Madi – mijlocaş şi Nsiah Philip – atacant.

Golurile au fost marcate de Tudoran în minutul 15 din penalti şi Trancă în minutul 77 dintr-o lovitură liberă de la peste 20 de metri. Alexandru Trancă a fost eliminat pe finalul partidei de arbitrul central al partidei Ionuţ Ionescu, după ce marcatorul celui de-al doilea gol a primit două cartonaşe galbene.

Pandurii a mai jucat în acest stagiu de pregătire amicale cu CS Novaci (3-2), CS Mioveni (0-0), Jiul Rovinari (4-1) şi Flacăra Horezu (1-0).

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: