Pandurii caută urgent hotel pentru sejurul de la Mediaş !

Pandurii au o problema serioasa inaintea meciului de la Medias. Si asta dupa ce Liga lui Mitica le-a mutat meciul de vineri pentru sambata iar gorjenii sunt pusi acum intr-o situatie penibila. „Cautam sa stam toti in acelasi hotel dar riscam ca jucatorii sa stea intr-o parte, maseurii in alta si doctorul pe la Sibiu! E umilitor ce ne-au facut!”, tipa Grigoras.

Grigoraş e foc şi pară după decizia Ligii lui Mitică de a muta meciul de la Mediaş de vineri pentru sâmbătă. Decizie luată cu numai 4 zile înaintea disputării partidei.

Unii la Mediaş, alţii la Sibiu !

Din prima trebuie spus că reacţia lui Grigoraş nu e deloc una exagerată. Regulamentul competiţiei prevede ca orice modificare a datei de disputare a unei partide să fie comunicată echipelor în cauză cu cel puţin 7 zile înainte. În cazul de faţă, Liga lui Mitică a trimis comunicatul la club cu doar 4 zile înaintea meciului de la Mediaş, care se joacă acum sâmbătă de la ora 19. Motivul care a stat la baza acestei modificări e ca CFR Cluj să joace vineri seara şi să aibă o zi în plus de odihnă înaintea partidei tur cu cehii de la Slovan Liberec din preliminariile Ligii. Dar cei de la LPF ştiau încă de acum două luni data la care CFR-ul avea să intre în competiţie aşa că puteau uşor să evite toată această tevatură. Ce-i mai grav pentru panduri e faptul că hotelul care l-au închiriat iniţial pentru joi noaptea e ocupat vineri iar micuţul oraş Mediaş nu oferă foarte multe opţiuni de cazare. „E jignitor, e luare la mişto sau desconsiderare a noastră, să te anunţe cu trei zile înainte că nu mai joci vineri şi joci sâmbătă. Tu, ca şi antrenor, îţi stabileşti un ciclu săptămânal, pregăteşti echipa pentru o anumită zi şi te trezeşti că nu mai joci vineri la ora 21.30, ci sâmbătă la ora 19.00, că aşa vrea muşchii nu ştiu cui. Pur şi simplu ne consideră sparring parteneri pentru celealte echipe. Cei din conducere caută un hotel în care să putem sta toţi. Se făcuseră nişte cazări, nişte rezervări, iar acum nu prea avem loc toţi pe acolo. Să nu ne trezim că jucătorii stau într-o parte, maseorii fac masaj în alt hotel iar doctorul stă pe la Sibiu!”, se plânge Grigoraş. Antrenorul e recunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume. Şi în prima etapă Grig a luat atitudine după ce Liga şi televiziunile i-au obligat să joace pe caniculă.

„E umilitor. După câte ştiu eu cu cel puţin cu o săptămână înainte trebuie să ne anunţe când jucăm. E inadmisibil să te anunţe cu trei zile. E lipsă totală de profesionalism din partea celor care au făcut aşa ceva”.   Petre Grigoraş

2 – meciul de la Mediaş va fi al doilea consecutiv pe care pandurii îl vor disputa pe caniculă, la ora jocului fiind anunţate peste 30 de grade Celsius

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: