Sportivi de nota zece !

Dupa muncă și răsplată! Clubul sportiv Pandurii și-a premiat ieri reprezentanții de top care au obținut medalii în 2011. În total 17 sportivi au plecat acasă cu sume cuprinse între trei sute și o mie de lei dar și cu un rând de echipament nou nouț.

Sportivii clubului Pandurii nu au transpirat degeaba în 2011. Au reuşit să strângă nu mai puţin de 88 de medalii în diferite sporturi, de la atletism la box sau radio-goniometrie.

Lăudați din toate părțile

Clubul Pandurii și-a premiat performerii la final de an cu sume cuprinse între 300 şi 1.000 de lei şi un rând de echipament. În total, 17 dintre ei au primit împreună 10 mii de lei. Suma pare infimă dacă o comparăm cu banii câştigaţi în alte sporturi. Pentru atleți, boxeri sau radio-goniometriști înseamnă totuși ceva. ”Am făcut un schimb de generații iar anul acesta avem multe medalii la campionatele mondiale și campionatele balcanice plus prezență la Europene. N-am putut face o ordine clară, am vrut inițial să dăm premii la primii 10 dar vor da 17. Dacă sunt și nemulțumiți, ne cerem scuze. Am făcut clasamentul după un punctaj făcut de Minister. Îmi pare rău că unii antrenori nu s-au prezentat deși au fost chemați, asta e o notă proastă pentru ei”, a ținut să precizeze directorea clubului sportiv Pandurii, Viorica Dima. Aceasta i-a predat cuvântul primarului Florin Cârciumaru care le-a transmis și el un mesaj sportivilor. ”Vă mulțumesc că m-ați invitat. Noi, Primăria și Consiliul Local vom continua să vă sprijinim pe cât putem. Ne-am propus ca în acest an să vă finalizăm pista de atletism. Suntem datori și față de cei din box să le amenajăm o sală și primii pași i-am făcut deja printr-o hotărâre de Consiliu prin care vom atribui o fostă centrală termică în acest scop. Sunt convins că în 2012 va fi gata. Tot din 2012 vă vom acorda o atenție mai mare și dumneavoastră celor care practicați un alt gen de sport, nu numai fotbal, handbal sau baschet. Am rămas datori față de dumneavoastră și rezultatele ne obligă să ne implicăm. Vă promit că în primul trimestru, pe baza propunerilor venite de la antrenorii voștri, vă vom premia și noi. N-am putut-o face acum pentru că majoritatea banilor alocați s-au dus către modernizarea bazei sportive de aici de care și voi beneficiați de altfel.”

Dobriţescu, cel mai tare junior, Sorop cel mai bun senior!

Premiile acordate au fost împărţite pe categorii. Cel mai bun junior a ieşit atletul Alexandru Dobriţescu, la distanţă mare de locul 2 ocupat de Alexandra Creţan. Dobrițescu a reușit să iasă campion național la 5.000 de metri la individual dar și campion cu echipa la alergare montană. Tot un atlet a câştigat detaşat şi la seniori. Eugen Sorop a ieşit în 2011 vicecampion naţional la maraton dar şi campion cu echipa la CN de alergare montană. In total Sorop a strans 9 medalii in 2011.

PREMII

Cele mai bune rezultate din 2011 le-au aparţinut însă Laurei Popescu şi lui Alexandru Staicu. Cei doi au strâns împreună nu mai puțin de 15 medalii.  Totodată micuţele atlete Adina Amzucu şi Denisa Stroescu au primit şi el premii de excelenţă.

”Atunci când vă vedem reprezentând România și obținând medalii la campionatele internaționale cred că pot să spun că ne faceți să ne simțim mândri că suntem români și vă mulțumesc că ne faceți să ne simțim mândri că suntem gorjeni”        

Horațiu Gorun, director DJT Gorj

Clasament juniori:

1.Alex Dobrițescu – atletism (21 puncte) 4.Valentina Marcu – orientare (13)

2.Alexandra Crețan – atletism (15)           5.Alin Mucioiu – box (8)

3.Mircea Bobîrsc – orientare (14)

Clasament seniori:

1.Eugen Sorop – atletism (58 pct)           5.Ramona Manea – orientare (40)

2.Georgiana Dragotoiu - atletism (32)  6.Elena Moagă – atletism (15)

3.Gheorghe Surlea - atletism (23)           7.Claudiu Iordache – atlet (16)

4.Gabriel Gorun – atletism (22)               8.Veronel Tărău – box (12)         

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: