Chiricheș s-a despărțit cu ochii în lacrimi de colegi

Pandurii nu au ratat doar victoria cu Ceahlăul ci l-au pierdut și pe Chiricheș. Fundașul de națională a jucat ultimul său meci la Pandurii înaintea transferului la Steaua. Chiricheș a fost premiat de club cu un buchet imens de flori și o plachetă și a fost în centrul atenției și la petrecerea de final de an. S-a lăsat cu lacrimi la despărțire.

Chiricheş părăseşte Pandurii după un an şi jumătate cu destinaţia Steaua. Becali a plătit 700 de mii de euro pe fundaşul care merge să facă cuplu cu Gardoş în centrul apărării steliste.

A fost în centrul atenției

Chiricheş ar fi vrut să-şi ia adio de la suporterii gorjeni cu o victorie. Cu Ceahlăul a fost însă doar 1 la 1. După ce a fost premiat de club înaintea meciului cu un buchet de fori şi o plachetă, Chiricheş a fost în centrul atenţiei şi la petrecerea de după. A început să-şi trădeze emoţiile atunci când colegii i-au dedicat o melodie sentimentală, ”Drumurile noastre”. Fundaşul a încins ringul de dans alături de prietenii săi cei mai buni, Pintilii, Maxim şi Alex Grigoraş şi a fost în formă de zile mari. S-a ţinut de glume toată seara, a dat bani la cântăreţi şi a dat şi tonul la distracţie. Colegii l-au luat pe brațe și l-au aruncat de câteva ori în aer. Într-un final, Chiricheș a degustat și din tortul uriaș pregătit de organizatori în forma unui teren de fotbal. Chiricheș a dat tonul la scandarea ”hei, hei Pandurii” dar a fredonat alături de colegi și staff versurile ”și altădată, o s-o facem și mai și mai lată”.

Despărțire cu lacrimi

La despărţire a fost mai greu. Fundașul de 22 ani și-a îmbrățișat rând pe rând toți colegii care i-au urat noroc la Steaua.  Chiricheş şi-a luat iubita, pe Sabrina şi a plecat cu strângere de inimă. Nu se aştepta la o reacţie atât de emoţională din partea colegilor şi nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. ”E greu să mă despart de ei pentru că au fost clipe minunate pe care le-am trăit împreună. Le mulțumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. E un moment emoțional pentru mine dar trebuie să trec peste”, a spus fundașul care avea vizibil lacrimi în ochi. ”Îmi pare rău că ne despărțim de el dar îi mulțumescu și îi urez noroc la noua sa echipă. Sunt convins că se va impune la Steaua”, i-a transmis și Grigoraș, cel care a reușit să facă din Pandurii o adevărată familie în numai un an de zile. Poate suna ca un șablon dar gorjenii chiar arată că formează un grup extrem de unit și asta se vede atât pe terenul de joc, cât și în afara lui.  

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: