Pandurii coboară cu crampoanele pe pământ. Încă un eşec!

Gaz Metan Mediaş a obţinut prima victorie din 2015 la Târgu Jiu, pe terenul pandurilor. Pandurii – Gaz Metan s-a încheiat, duminică, scor 0-1. „Am avut şansă”, a recunoscut antrenorul oaspeţilor. „Nu am avut claritate în joc”, a spus tehnicianul gazdelor.

Cele două echipe se mai întâlniseră de 13 ori în Liga I, fiecare înregistrând câte cinci victorii, în timp ce trei dueluri s-au terminat la egalitate. După meciul de ieri, balanţa s-a înclinat în favoarea medieşenilor.

Pandurii a dominat prima repriză, dar fără a avea ocazii spectaculoase. În min. 22, Momcilovic a centrat de pe partea stângă, Roman a reluat de la 8 metri, unde se afla între 4 adversari, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. Roman şi Nistor au mai încercat poarta în prima repriză, fără succes. Tot Pandurii a avut prima ocazie şi la începutul reprizei a doua, când Roman a primit o minge de la Răduţ în careul de 16 metri, dar a fost blocat de apărarea oaspeţilor. Singurul gol al meciului a fost însă al oaspeţilor, în minutul 57, când Petre a executat o lovitură liberă de la distanţă şi Roman a marcat cu o lovitură de cap.

Antrenorul pandurilor, Edward Iordănescu, a spus că sunt mai mulţi factori care au dus la eşec. „De la o formă foarte bună, cu rezultate foarte bune, în doar o săptămână ne-am întors la 180 de grade. Nu mai avem răbdare la construcţie, nu mai tratăm cu seriozitate fazele de jos. Jucătorii sunt obosiţi, nu am găsit mijloacele necesare finalizării. Am avut peste 20 de faze fixe şi nu am reuşit să finalizăm. Chiar dacă adversarul a făcut un antijoc, a reuşit să îşi apere poarta”.

Iordănescu a spus că în jurul echipei se formase o atmosferă care i-a făcut pe jucători să îşi piardă concentrarea. „Se vorbea numai de Europa League, de transferuri la echipe mari, de joc la echipa naţională. Am încercat să îi temperez, să îndemn la echilibru. După ultimele două rezultate revenim la situaţia de după tur, trebuie să luptăm să evităm retrogradarea”, a spus Iordănescu.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: