Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Veste bună pentru crescătorii de ovine

Guvernul a aprobat prelungirea termenului pentru depunerea documentelor justificative în vederea acordării ajutorului de minimis crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii.

„Iniţial, era de la 1 iulie anul acesta până la 1 iulie anul viitor şi s-a prelungit până la 1 septembrie 2018. În consecinţă, se prelungeşte şi termenul pentru depunerea documentelor justificative care să ateste comercializarea producţiei de lână obţinută, dar şi termenul până la care direcţiile pentru agricultură judeţene şi a municipiului Bucureşti întocmesc situaţia centralizatoare cu sumele necesare pentru acordarea sprijinului financiar, acest termen fiind 1 octombrie 2018”, a precizat Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Valoarea sprijinului financiar este de 1 leu pe kilogram pentru lâna comercializată. (A.A.)

Vizualizări: 1,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: