Pandurii, doar un punct cu Baloteşti. Supărarea lui Bogoi!

Pandurii Târgu Jiu a reuşit doar un egal pe teren propriu cu CS Baloteşti, scor 1-1. Fiecărei echipe i-a fost anulat câte un gol de arbitru. Gorjenii au deschis scorul şi au controlat jocul, dar lipsa de maturitate a jucătorilor s-a văzut şi în acest meci.

Scorul a fost deschis rapid, în secunda 70, de către Adrian Şut, cu un şut de la 17 metri, după ce a plecat cu mingea la picior de la mijlocul terenului. Pandurii puteau să se desprindă pe tabelă, în min. 27, când Tudoran a trimis mingea în poartă, dar golul nu a fost validat.

Ilfovenii au avut primul şut pe spaţiul porţii abia spre finalul primei reprize. După odihnă, Baloteştiul a avut un gol anulat în min. 49, când Ovidiu Herea a trimis de pe linia porţii în plasă un balon respins de Stanca. Arbitrul asistent a ridicat fanionul pentru offside. Douăzeci de minute mai târziu, acelaşi Ovidiu Herea, fost jucător la Pandurii, a egalat cu un şut din 12 metri, plasat, pe lângă Stanca, aproape pe centrul porţii.

„Am avut ocazii, şi în prima repriză, şi la 1-1. Din păcate pentru noi s-a terminat egal şi trebuie să ne apucăm iar de treabă. Aveam nevoie de cele trei puncte”, a spus Adrian Bogoi.

„Un gest inadmisibil, o să plătească”

Antrenorul gorjenilor crede că vârsta fragedă a jucătorilor duce la un număr mare de greşeli. „Continuăm cu aceşti jucători tineri, chiar dacă fac greşeli. Mentalitatea lor lasă de dorit. Nu am avut atitudinea corespunzătoare pentru a câştiga acest joc”, a spus Bogoi.

În min. 93, pandurul Brian Lemac a văzut direct cartonaşul roşu, după ce a lovit cu capul în ceafă un adversar care întârzia repunerea balonului în joc. Gestul l-a înfuriat pe Bogoi. „Un gest inadmisibil, o să plătească. El trebuia să îşi vadă de joc, a avut un joc modest”, a comentat Bogoi, care îi reproşează că a lăsat echipa în zece oameni, chiar dacă era final de meci.

Meciul s-a terminat 1-1, iar Pandurii rămâne pe loc retrogradabil în clasament, 19, cu 25 de puncte. Sâmbătă, Pandurii nu va face deplasarea la Satu Mare, câştigând la „masa verde” partida cu Olimpia, echipă desfiinţată în pauza competiţională.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: