Pandurii, faţă în faţă cu şansa de a urca în clasament

Pandurii Târgu Jiu a căzut pe locul patru în clasament dar poate urca din nou după meciul de vineri cu CSM Deva. În cazul unei victorii echipa din Târgu Jiu ar avea şansa de a reveni pe podium şi poate rămâne acolo pe perioada vacanţei de iarnă.

Pentru Pandurii urmează un meci dificil în etapa a 14-a, în deplasare, cu CSM Deva, a treia clasată în seria a 7-a, după ce formaţia antrenată de Fane Nanu a cedat poziţia a doua în clasament celor de la Lupac.  Între CSM Deva şi Pandurii este o diferenţă de doar un punct iar meciul poate fi considerat chiar derby-ul acestei etape.

O victorie în această deplasare de la Deva poate aduce Pandurii chiar pe locul 2, în funcţie şi de rezultatul jocului dintre Lupac şi Şimian.  Antrenorul Mario Găman recunoaşte că e un meci dificil pentru echipa sa dar are încredere în jucători că vor obţine un rezultat bun. „E o partidă dificilă, ştim că Deva, acasă, este o echipă foarte puternică, o echipă bună din toate punctele de vedere, au agresivitate dar pentru noi este un meci important atât în economia clasamentului cât şi în economia a ceea ce va urma pe viitor. Pentru că, în momentul când vii cu un rezultat pozitiv de acolo te gândeşti deja că ai şanse mari la îndeplinirea obiectivului, adică să te clasezi pe primele două locuri. Vom vedea ce se va întâmpla, noi am pregătit foarte bine jocul iar băieţii sunt concentraţi, mai ales după victoria frumoasă obţinută împotriva Gilortului şi am foarte mare încredere în ei”, a spus tehnicianul la Accent Tv, unde a precizat şi că Marian Pleașcă a revenit la antrenamente: „Uşor, uşor, Pleaşcă se antrenează normal şi va face parte din lotul pentru acest meci dar nu ştim dacă va juca”.

În meciul tur de la Târgu Jiu Pandurii a câştigat la limită meciul cu CSM Deva, scor 1-0. Gorjenii au un singur meci pierdut în acest sezon spre deosebire de echipa din Deva care a pierdut patru meciuri. Meciul de la Orăştie, acolo unde joacă echipa din Deva, se dispută vineri, cu începere de la ora 14:00.

Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: