De ce a plecat Buleică de la Târgu Jiu

Căpitan al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu în ultimul an, Alin Buleică s-a despărţit recent de echipa lui Nicolae Sarcină. Jucătorul a spus că a fost decizia lui să plece din cauza lipsei de rezultate deşi echipa avusese rezultate bune în ultima perioadă.

Lipsa rezultatelor a fost, conform spuselor lui Alin Buleică principalul motiv care a dus la despărțirea dintre cele două părți dar au existat totuşi discuții și în privința restantelor salariale după cum a recunoscut acesta. ”Nu ne-am mai înțeles în ultimul timp, așa cum se întâmplă în fotbal, de la bani, de la rezultatele, ca peste tot. Decât să mai stau și să ajungem să nu ne mai vorbim, am decis că e mai bine să plec. A fost decizia mea! După unele probleme din cadrul echipei, am cerut rezilierea. Nu ne-am certat, discuția a fost liniștită. Pot spune că ne-am despărțit pe care amiabilă și am rămas în relații bune, zic eu, cu patronul echipei. E adevărat că au fost și unele reproșuri legate de rezultate, probabil (n.r. – Nicolae Sarcină) avea alte așteptări, dar, după schimbările masive produse în vară la nivelul lotului, era foarte greu. Domnul Sarcină e un om care pune suflet, face fotbal din banii lui și încearcă să învețe să prindă fenomenul, așa că îi urez baftă în continuare, atât lui, cât și echipei”, a declarat Alin Buleică, pentru liga2.ro.

Buleică a bifat în acest sezon nouă jocuri, toate ca titular, ultimul datând însă din 23 octombrie, din etapa a 11-a, în meciul câștigat de ACS Viitorul cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Poli Iași, când s-a și accidentat și a fost schimbat cu Adrian Ciul, în minutul 39 al partidei.

De altfel, Buleică n-a jucat nici în amicalul pierdut de echipa sa cu scorul de 1-2 la Universitatea Craiova, la debutul ca antrenor principal al lui Alexandru Ciobanu pe banca tehnică a gorjenilor. ”Am avut unele probleme medicale, după meciul de la Iași, dar sunt ok acum. Văd din iarnă, ce voi face. Deocamdată doar ce am plecat acasă, la Craiova”, a completat Buleică, cel care purta banderola de căpitan al echipei atunci când juca. Acesta a ales să rezilieze contractul cu ACS Viitorul chiar înaintea etapei trecute deşi mai avea un an şi jumătate de contract cu echipa lui Nicolae Sarcină.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: