Jucătorii Craiovei se gândesc să nu rateze play-off-ul

Oltenii nu mai au moral bun după ce Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Argeș. Deja o serie de jucători de bază ai echipei spun că nu se mai gândesc la titlu ci doar la calificarea în play-off.

După ce FC Argeș s-a impus în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa a 16-a din Liga 1, Nicușor Bancu și Dan Nistor au analizat prestația echipei şi au concluzionat că titlul e cam departe de Craiova. Cei doi au explicat unde a greșit Universitatea Craiova la meciul cu FC Argeș și au transmis că acum sunt cu gândul la duelul cu FCSB din runda următoare. Dan Nistor nu se mai gândește cum la titlu. „Trebuia să fim mai concentrați și să tratăm fazele importante cu mai multă responsabilitate. Asta ne lipsește în momentul de față.  Eu cred că am tratat prea ușor fazele importante. Altfel ar fi fost soarta partidei… Noi ne dorim să fim calificați în play-off, iar după o să vedem ce se va întâmpla. După aceea o să vorbim și despre campionat. Am încercat să întoarcem rezultatul. Asta este. Trebuie să ridicăm capul și să ne pregătim pentru meciul cu FCSB. O să fie un meci foarte greu, sperăm ca jucătorii accidentați să își revină. Avem două înfrângeri consecutive și nu este bine”, a spus Dan Nistor.

Nicușor Bancu a tras și un semnal de alarmă înaintea derby-ului de pe „Ion Oblemenco” cu FCSB. „În 10 este greu! Dacă nu reușești să marchezi este greu să scoți măcar un egal. (n.r. despre eliminarea lui Alex Crețu) Se poate întâmpla la oricine, nu este el de vină. Se putea scoate un punct sau puncte în această seară. Am încercat în repriza a doua să atacăm mai mult, dar este greu să joci împotriva a 11 oameni. La 2-1 nu am mai avut nimic de pierdut, s-a deschis jocul, dar ne-au prins pe contraatac. Mai sunt multe etape, apoi play-off-ul. Trebuie să ne revenim mental, să câștigăm un meci și după o să vedem. Sperăm să câștigăm meciul cu FCSB”, a spus Nicușor Bancu.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: