Benga: E aproape imposibil să mai prindem play-off-ul

Noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu se declară realist şi recunoaşte că este imposibil ca echipa pe care a preluat-o acum să se mai califice în acest sezon în play-off. Acesta spune că va face modificări în lot în iarnă dar cu obiectivul de a forma o echipă pentru viitorul sezon.

ACS Viitorul Târgu Jiu a ajuns la cel de-al patrulea antrenor principal în acest sezon pe care l-a început cu Cristian Lupuţ pe bancă. Între timp au mai pregătit echipa Eugen Trică și Alexandru Ciobanu, ultimul doar pentru o etapă.

Acum banca tehnică a echipei este condusă de Octavian Benga, tehnicianul reşiţean recunoscând pentru liga2.ro că a preluat ACS Viitorul Târgu Jiu. ”Da, este adevărat, sunt noul antrenor principal al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu. Eram în discuții de vreo două săptămâni, iar acum am semnat contractul. Am ajuns de dimineață la Târgu Jiu și am luat un prim contact cu jucătorii”, a spus noul antrenor care recunoaşte că nu poate schimba mare lucru la echipă în două etape: „Mai avem două etape din acest an, în care nu poți schimba prea multe, iar din iarnă vedem ce modificări putem face. Dacă ne uităm pe clasament, e aproape imposibil să mai prindem play-off-ul. Obiectivul va fi formarea unei echipe competitive pentru sezonul viitor, campionat de la care ne dorim mult mai mult”.

Noul principal al echipei ACS Viitorul a precizat că Alexandru Ciobanu va rămâne în cadrul clubului ca antrenor secund, funcție pe care a mai ocupat-o în mandatele lui Lupuț și Trică.

După 14 etape, ACS Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte și golaveraj 14-17, fără șanse de a mai prinde play-off-ul, obiectivul echipei fiind menținerea în eșalonul secund.

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: