Pandurii îl dau pe Vlad la Dnipro

Pandurii sunt gata să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Fundaşul Alexandru Vlad e dat ca şi transferat sigur în Ucraina, la echipa de pe locul 4, Dnipro Dnipropetrovsk.

Prosport avansează o sumă uluitoare de transfer în cazul fundaşului de 23 de ani, 2 milioane de euro! Şi Steaua părea intersată de Vlad, mai ales că e gata să-l dea pe Latovlevici la Roma, dar ucrainenii antrenaţi de Juande Ramos s-au mişcat mai repede. Transferul la Dnipro se face prin intermediul impresarei Ana Maria Prodan. Vlad nu renunţă la Europa League. Dnipro a terminat sezonul pe locul 4 după Şahtior, Metalist Harkov şi Dinamo Kiev şi e calificată direct în play-off-ul Europa League.

Mutarea se face în Austria

Alexandru Vlad n-a jucat în amicalul cu Amkar Perm. Motivul oficial, o contractură, dar se pare că fundaşul e ca şi vândut în Ucraina la Dnipro. Mutarea e înlesnită de impresara jucătorului, Ana Maria Prodan şi se face chiar în Austria, acolo unde Pandurii şi Dnipro sunt cantonate în această perioadă. „Suntem mulţumiţi de acest transfer, cei de la Dnepr l-au urmărit la cinci meciuri în ţară, au fost corecţi! Sperăm ca Vlad să se afirme si la Dnepr şi să ajungă la o echipă şi mai mare. Anamaria a plecat cu Vlad în Ucraina, apoi cei doi conducători au urmat-o. S-a făcut imediat transferul, iar toţi trei au venit în Austria. Jucătorul a rămas în cantonamentul lui Dnepr în acest moment. Probabil că Ana nu vinde nimic de la Steaua pentru că nu o suportă conducerea, însă la noi e prietenă cu Pîrvulescu şi Condescu, iar colaborarea a decurs perfect”, au afirmat surse din conducerea clubului conform ziarului Prosport.

57 – de meciuri a bifat Vlad la Pandurii în Liga 1 în două sezoane. Nu a reuşit niciun gol, dar a dat 3 pase de gol

Se face pe 2 milioane de euro ?!

Vlad era monitorizat atent de mai multe echipe după evoluţiile bune din ultimele două sezoane la Pandurii. Suma vehiculată de transfer e însă una aproape ireală, 2 milioane de euro! Vlad ar deveni cel mai scump jucător vândut de Pandurii din istorie, depăşindu-l cu 500 de mii pe Maxim. „Dacă era vorba de 2 milioane de euro fugeam în cârcă cu el din Austria până acolo! Păi Maxim a plecat pe 1,5 milioane şi era om de gol, golgeterul campionatului, Rusescu pe 2 milioane şi ceva şi Vlad pleacă pe 2 milioane? Nu neg totuşi că este un interes pentru el”, a comentat Eugen Pîrvulescu. Pandurii s-au acoperit deja pentru plecarea lui Vlad prin transferal sârbului Momcilovic de la FK Javor Ivanjica.

Era şi pe lista Stelei

Fundaşul care va împlini 24 de ani în decembrie era, se pare, şi pe lista Stelei. Asta în cazul în care campioana îl vindea în timp util pe Iasmin Latovlevici la AS Roma. Ziariştii italieni îl cotează pe Latovlevici la 3 milioane de euro şi spun că romanii sunt gata să facă o ofertă oficială. La fel ca Lato, Vlad e un fundaş stânga cu apetit ofensiv şi cu plămâni de „oţel”, având o capacitate la efort ieşită din comun.

1,2 – milioane de euro e cota de piaţă a lui Alexandru Vlad pe transfermarkt

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: