Pandurii, învinşi categoric de Pustai

Antrenorul FC Botoşani, Cristi Pustai, l-a învins categoric pe Edi Iordănescu, după un meci în care gorjenii au uitat să joace şi nu au avut nicio legătură cu echipa aflată la un pas de locul 1.

Înfruntarea dintre fostul antrenor al pandurilor Cristi Pustai şi actualul antrenor Edi Iordănescu s-a terminat rău pentru Pandurii. Gorjenii au fost învinşi, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 de FC Botoşani. Golurile au fost marcate de Ngadeu, Popovici şi Cucu. "Cred că suntem prea mici pentru un război atât de mare. Asta nu înseamnă că nu vom trata fiecare meci la victorie. E un paradox ce s-a întâmplat azi", a spus, supărat, Edi Iordănescu. 

A lipsit din teren Ioan Hora, atacantul pandurilor, care a fost suspendat, dar a suferit şi o entorsă. Pustai crede că acesta a fost norocul lui. "Am avut noroc că a lipsit Hora, însă şi jocul nostru ne dă speranţe. Mă bucur că am legat două victorii. Le ţin pumnii celor de la Pandurii şi sper să se bucure la sfârşitul campionatului", a spus Pustai.

Tehnicianul Pandurii a declarat că la nivelul echipei este presiune. "Ne-a fost greu să îi spargem, au jucat cu un fundaş central în plus. Trebuie să ne reechilibrăm şi să terminăm bine aceste două etape. Este presiune, deşi nu îmi place să recunosc. Trebuie să spunem că suntem o echipă care nu are trofee în spate şi, ca atare, trebuie să muncim zi de zi la latura mentală, la psihicul băieţilor. Dar am încredere că vom redresa echipa rapid şi vom termina cât se poate de sus în clasament", a mai afirmat tehnicianul Iordănescu.

GHINION

La meciul pandurilor cu FC Botoşani a fost prezent şi fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, revocat din funcţie vineri seara. Acesta a stat în lojă alături de Ion Călinoiu şi Aurel Medinţu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: