Pandurul Mărgărit a debutat în prima ligă

Daniel Mărgărit, fost junior la centrul de copii şi juniori al clubului şi component al echipei a doua, a debutat la prima echipă la meciul cu Concordia Chiajna. Mărgărit a purtat tricoul cu numărul 3 şi a intrat pe teren în minutul 85 al partidei cu Concordia Chiajna în locul lui Nistor. Pandurii a învins Concordia Chiajna cu scorul 2-0, apropiindu-se tot mai mult de primul loc.

Daniel Mărgărit a mai jucat în meciuri amicale pentru Pandurii, reuşind să şi înscrie de patru ori în jocurile susţinute în această toamnă de prima echipă cu Minerul Motru şi cu Electroaparataj.

Mărgărit a fost convocat şi la echipa naţională Under 19 ani în 2014, după ce s-a pregătit în perioada de vară în cantonamentul primei echipe. În prezent au debutat sau evoluează constant la prima echipă, cu care se şi pregătesc în anumite perioade, mai mulţi tineri care s-au pregătit şi au evoluat la Centrul de copii şi juniori al clubului precum Andrei Piţian, Rodemis Trifu, Daniel Mărgărit, Andrei Şendroiu şi Răzvan Negrescu, cu toţii debutând în meciuri oficiale pentru Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: