Pandurii, învinşi la scor de campioana Ucrainei

Pandurii a disputat duminică seara un amical în compania lui Sahtior Donetk, campioana Ucrainei. Un meci în care echipa lui Mircea Lucescu a dominat clar şi a învins Pandurii la scor, 5-1 (4-0).

Pandurii a început meciul cu Stanca în poartă, Unguruşan, Christou Paraschevas (cpt.), Erico, Moncilovic, Anton, Breeveld, Nistor, Buleică, Ciucur, Bud.

Echipa lui Mircea Lucescu a controlat meciul de la început şi a marcat de trei ori în primul sfert de oră. Scorul a fost deschis de Ferreira în minutul 10, iar în următoarele două minute au marcat Eduardo şi din nou Ferreira, dintr-o combinaţie asemănătoare celei de la primul gol.

Scorul a căpătat proporţii în minutul 35, când Stanca a încasat al patrulea gol, din şutul lui Bernard. 4-0 este scorul cu care s-a încheiat prima repriză, când gorjenii au ajuns totuşi în suprafaţa de pedeapsă a echipei Sahtior, dar Bud a alunecat şi a pierdut mingea.

A doua repriză a adus schimbări în ambele echipei. Sahtior a renunţat la Krivtsova, Bernard și Ferreira, pe care i-a înlocuit cu Volovyk, Wellington și Shinder. La Pandurii, Distefano l-a înlocuit la pauză pe Ciucur, iar în minutul 56 Pustai a mai făcut o schimbare, Nicoară a intrat în locul lui Bud.

În minutul 66, Pandurii are o ocazie prin Breeveld, care şutează cu capul de la 11 metri, dar puţin peste poartă. În minutul 70, acelaşi Breeveld şutează puternic în bara porţii lui Sahtior.

Minutul 72 aduce şi golul cu numărul 5 pentru ucraineni, care marchează prin Eduardo, cu un şut puternic. Un minut mai târziu, Buleică ratează o lovitură liberă, acordată după un fault al lui Kobin.

Pustai a făcut o nouă schimbare în minutul 76, înlocuindu-l pe Anton cu Elton. „Minerii” lui Mircea Lucescu au continuat să controleze jocul din toate punctele de vedere. În minutul 86, Pandurii marchează prin Breeveld, printr-un şut de la distanţă, după care au urmat minute de atac ale gorjenilor. Prea târziu însă, scorul final a fost de 5-1 pentru Sahtior.

BILANŢ

Pandurii mai are programate două amicale în cantonamentul din Antalya, pe 11 februarie cu Vardar Skopje şi pe 13 februarie cu Cernomoreţ Odessa. În primele două meciuri, Pandurii a avut o victorie 1-0 cu FK Zestaponi şi o remiză albă în compania cehilor de la Mlada Boleslav.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: