Pandurii joacă mâine un amical cu Triumf Bârca

Sorin Cârţu are din ce în ce mai mulţi jucători la probe. După ce ieri a sosit la Pandurii un fundaş congolez, azi este aşteptat încă un atacant străin care va fi testat mâine, la meciul amical cu achipa de liga a treia Triumf Bârca. Cei doi se adaugă altor doi fotbalişti veniţi de două zile la Pandurii în probe, Câju şi Bozga, fiind aşteptat în aceste zile şi ex-rapidistul Vali Negru la echipă. Sorin Cârţu a precizat că toţi jucătorii aflaţi în probe vor fi urmăriţi la antrenamentele din această săptămână şi vor fi testaţi într-un joc amical ce va fi programat mâine de la ora 17:00. 
Cârţu ar fi dorit un amical cu o echipă de liga I dar nici una dintre formaţiile contactate cu a dorit să susţină un astfel de joc nu a răspuns pozitiv, gorjenii discutând cu cei de la Poli Timişoara şi Astra Ploieşti. În absenţa unui adversar de calibru, tehnicianul spune că va testa cu echipa de liga a treia doar jucătorii care au evoluat mai puţin în campionat şi pe cei aflaţi în probe: „Ar fi fost bine să jucăm cu o echipă de liga I, dar dacă echipele nu au dorit, ce să facem. Unele şi-au făcut alt program şi nu sunt echipe disponibile. O să jucăm cu o echipă de liga a treia, am vorbit cu cei de la Bârca, e singura care nu are meci acum în campionat. M-a rugat Lucian Bălan şi vineri, de la ora 17:00, vom face un joc la Târgu Jiu. Dar va fi un joc pentru cei care nu au jucat deloc şi au meciuri mai puţine şi pentru cei care vrem să-i vedem acum la probe.”
La jocul programat vineri după-amiază va mai fi testat şi un atacant străin care va ajunge joi la Târgu Jiu. „Am mai vorbit pentru doi atacanţi, unul dintre ei va ajunge joi după-amiază adus de un impresar cu care suntem în legătură. Urmează să-l văd vineri la jocul amical, este un vârf de atac care joacă la naţionala Hondurasului.”
Cârţu are deja doi fundaşi în probe, unul pe partea dreaptă şi un fundaş central dar spune că vrea să-i vadă pentru că i-au fost recomandaţi nu pentru că ar avea neapărat nevoie: „Nu caut neapărat fundaş dreapta sau central. Dar ne uităm la cei care au venit pentru că au fost propuşi mai mulţi. Am avut nişte discuţii pentru mai mulţi jucători de la Petrolul care au fost propuşi domnului preşedinte Condescu de către Luca şi vom vedea care vor veni. La un moment erau vreo patru jucători, cred că era şi Coţan şi Bozga printre ei. Am spus să vină să-i vedem şi după aceea ne decidem.”


Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: