Pandurii joacă sâmbătă cu Concorida Chiajna. Miercuri se joacă restanțele din Liga 2

FRF a programat pentru mijlocul acestei săptămâni două dintre restanțele importante din Liga 2. Rapid - UTA şi Turris – Petrolul sunt meciurile care se vor disputa miercuri iar ultima etapă a turului, a 19-a, e întinsă pe durata a patru zile. Pandurii revine sâmbătă pe Municipalul din Târgu Jiu și va juca cu Concordia Chiajna.

Dintre cele patru restanţe, Rapid - UTA, UTA - Chiajna, Călăraşi - Rapid şi Turris – Petrolul, care au rămas de disputat până acum în campionatul Ligii 2, două se vor desfăşura în această săptămână, ambele fiind programate miercuri. După aceste meciuri, începând de sâmbătă până marţea următoare, e programată ultima etapă a turului eşalonului secund. Campionatul nu se va încheia însă în luna decembrie, urmând să se dispute şi ultimele două meciuri restanţe, dar şi primele două etape ale returului.

Miercuri, de la ora 14:00, la Bucureşti, pe stadionul Regie, e programat să se desfăşoare meciul restant din etapa a 10-a dintre Rapid şi UTA. Va fi un derby nu doar datorită numelor celor două cluburi, ci şi a situaţiei lor din clasament. Şi tot miercuri, dar de la ora 19:30, la Turnu Măgurele, se desfăşoară meciul restant din etapa a 14-a. Turris-Oltul primeşte vizita Petrolului într-un alt derby de clasament.

În weekend, cât şi în primele două zile ale săptămânii următoare, se desfăşoară etapa a 19-a, ultima a turului. Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate meciuri la Călăraşi, Miercurea Ciuc, Timişoara (Electrica), Ghermăneşti (aşa cum anunţă CCA, deşi terenul este în refacere) şi Târgu Jiu, unde Pandurii va primi vizita celor de la Concordia Chiajna,

Rapid va sta deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, retrasă între timp din campionat. Şi tot sâmbătă, dar de la ora 12:00, pe Cluj Arena începe ”U” Cluj - ASU Politehnica. Duminică se joacă UTA - Farul (11:30), luni e programat meciul Petrolul - SCM Gloria Buzău (18:00), iar etapa se încheie marţi cu jocul CS Mioveni - Turris-Oltul (17:00).

Program meciuri restanţe:

miercuri, 20 noiembrie, ora 14:00    

etapa 10 / Rapid - UTA Arad - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

miercuri, 20 noiembrie, ora 19:30    

etapa 14 / Turris Oltul Turnu Măgurele - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

Program etapa a 19-a:

sâmbătă, 23 noiembrie, ora 11:00

Dunărea Călăraşi - Metaloglobus Bucureşti   

FK Csikszereda - Campionii FC Argeş   

Ripensia Timişoara - ACS ViitorulTârgu Jiu   

Sportul Snagov - CSM Reşiţa   

Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna   

sâmbătă, 23 noiembrie, ora 12:00

Universitatea Cluj - ASU Politehnica Timişoara - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

duminică, 24 noiembrie, ora 11:30

UTA Arad - Farul Constanţa - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

luni, 25 noiembrie, ora 18:00

Petrolul Ploieşti - SCM Gloria Buzău - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

marţi, 26 noiembrie, ora 17:00

CS Mioveni - Turris Oltul Turnu Măgurele - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

Rapid stă.   

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: