Pandurii joacă sâmbătă un amical cu Jiul Rovinari

Pandurii continuă să caute jucători pentru a completa lotul după ce o parte dintre jucătorii aflaţi la reunire nu s-au mai prezentat la antrenamente. După jocurile de verificare cu Universitatea Craiova şi Viitorul Şimian, gorjenii vor juca sâmbătă cu formaţia de Liga 4 Jiul Rovinari.

Pandurii va susţine două jocuri de verificare în această săptămână, antrenorul Călin Cojocaru dorind definitivarea lotului. După ce au jucat miercuri, la Severin, cu formaţia de Liga 3 Viitorul Şimian, scor 0-0, cei de la Pandurii îşi testează sâmbătă jucătorii aflaţi în probe cu Jiul Rovinari.

Acesta va fi al treilea meci de pregătire din această vară dar acestea nu pot fi relevante deocamdată, pentru că nu a fost definitivat încă lotul şi toate aceste jocuri au fost teste pentru jucătorii veniţi în probe şi pentru juniori. Antrenorul Călin Cojocaru a spus, după ultimul meci, că va testa şi alţi jucători fiindcă trebuie să formeze lotul în cursul acestei săptămâni şi apoi să înceapă pregătirea noului sezon.

Ultimul test de la Severin nu a fost unul reuşit pentru că a avut loc pe temperaturi caniculare, jucătorii fiind afectaţi de temperaturile mari de peste 37 de grade la ora jocului. De această dată meciul cu Jiul Rovinari se va juca dimineaţa, de la ora 10:00, pe stadionul din Rovinari.

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: