Pandurii, la un pas de grevă înainte de meciul cu Dinamo!

Elevii lui Petre Grigoraș au fost miercuri la un pas de a nu mai ieși din vestiare pentru antrenamentul zilnic pe care îl au programat înaintea partidei cu Dinamo de la sfârșitul acestei săptămâni, în cele din urmă ei hotărând să amâne forma de protest până joi.

Ziua de joi ar putea fi una crucială pentru evoluția ulterioară a echipei întrucât președintele Narcis Răducan a convocat o ședință extraordinară a Adunării Generale a Acționarilor. La ședință vor să fie prezenți și câțiva jucători, dar și antrenorul Petre Grigoraș. În funcție de cele discutate acolo jucătorii vor decide apoi dacă se mai prezintă sau nu la antrenamente, ei neprimind până acum vreun ban, deși turul campionatului a ajuns la ultima etapă.
Conflictul a fost dezamorsat temporar după discuțiile pe care le-au purtat în vestiar cu fotbaliștii atât Narcis Răducan, cât și Marin Condescu. „Jucătorii au spus clar că încă 24 de ore mai așteaptă, vor să știe care e adevărata finanțare și după declararea insolvenței”, a menționat Condescu la sfârșitul discuțiilor din vestiar. El a precizat că le-a explicat jucătorilor care sunt posibilitățile de a-și încasa banii după declararea insolvenței, instanța stabilind un termen de judecată în dosarul de insolvență tocmai la mijlocul lunii viitoare. Până atunci nimeni nu va băga bani în club, incertitudinea fiind maximă, o grevă în perioada următoare netrebuind să mire pe cineva. „Atâta timp cât insolvența nu va fi aprobată de către Tribunal nimeni nu poate să aducă bani. Am lămurit această situație în legătură și cu ceea ce a apărut ieri că aș aduce eu bani. Fiind conturile blocate, de acești bani nu ar beneficia jucătorii”, a mai spus Condescu.
După discuțiile de aproape o oră din vestiar, jucătorii au mers totuși la antrenament, fiind supravegheați îndeaproape de Marin Condescu. Acesta i-a privit pe elevii lui Petre Grigoraș la muncă, dar nu a ezitat să vorbească deschis și cu cei câțiva suporteri care se aflau pe margine și care au încercat să afle direct de la el ce se va întâmpla cu echipa de acum încolo. „Implicarea mea e că am niște bani de luat, sunt sincer, dacă intră în faliment… Oamenii am văzut eu cum te răsplătesc în trei ani cât am tras de necazuri. Am bani de luat, dacă intră în insolvență nu îi mai iau. Am zis să mai risc o dată și să fie serioși pentru că eu singur nu pot salva. Eu pot să asigur pe perioada asta de criză tot pe împrumuturi, dar nu o să aduc niciodată bani ca să ia Ioana prime”, a spus Condescu.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: