Herea: Mulți jucători știu ce înseamnă insolvența

Mai mulți jucători de la Pandurii au trecut deja, la alte echipe, prin procesul insolvenței, iar în vestiar nu e veselie mare. Și Ovidiu Herea, marcator la meciul cu Botoșani, știe ce înseamnă insolvența, dar este optimist și speră să își primească toate restanțele financiare.
Mijlocașul a marcat al doilea gol în Liga 1 în acest sezon și spune că încearcă să se concentreze pe meciuri și să ignore situația grea a echipei. “Altă variantă nu prea avem, pentru că știm că vom intra în insolvență şi ne vom lua banii apoi la zi. În plus ne vom primi şi datoriile din urmă. Am avut discuții cu antrenorul, jucătorii și conducerea și am căzut de acord să fim profesioniști. Nu rezolvăm nimic dacă facem grevă. Nu știu ce datorii are clubul, dar, din ce am înțeles, insolvența e singura variantă să scape clubul de unele datorii. Sper că după ce va intra în insolvență să și iasă repede, pentru că ar fi păcat și de stadionul care se construiește la Târgu Jiu și ca echipa să nu poată juca în Europa League”, a spus mijlocașul.
Herea a mai spus că atmosfera în vestiar nu este foarte bună. Mulți dintre jucători, chiar și Herea, au mai trecut prin această situație la alte echipe. “Intrarea în insolvență nu ne-a picat foarte bine. Mulți jucători știu ce înseamnă, chiar și eu știu cum e de când am fost la Rapid. Mulți au pierdut bani în trecut, dar cei de aici ne-au promis că vom fi plătiți la zi după intrarea în insolvență și sperăm să fie așa”.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: